Alfa Romeo Tonale

Ny SUV fra Alfa Romeo

Alfa Romeo Tonale er den første elektrificerede bil fra Alfa. Med et ærketypisk Alfa Romeo-udtryk byder Tonale på op til 275 hk, NFT-certifikat og nogle af de bedste køreegenskaber i klassen. Den kommer som diesel, hybrid og plug-in hybrid.

Gå direkte til:

Alfa Romeo har netop løftet sløret for den kommende Alfa Romeo Tonale. Konceptet bag den nye model blev fremvist for første gang på biludstillingen i Genève i 2019. Den endelige model har en tydelig Alfa Romeo-identitet, modernitet, italiensk design, spritny teknologi og ikke mindst køreegenskaber, som lever op til mærkets arv.

Med et strejf af fortid

Den har et tydeligt italiensk design som er tro mod konceptbilen. Kendere kan se linjer fra både den klassiske Giulia GT og den moderne klassiker 8C Competizione.

Tonale har også de klassiske Alfa Romeo-kendetegn som den karakteristiske tredelte front ‘Trilobo’en’ og tredelte forlygter. Bagtil er lygterne og ruden karakteristiske og formfulde, og Tonale kommer også med mulighed for de ikoniske fælge med fem cirkler i 17’’ til 20’’, som oprindeligt stammer fra modeller fra 1960’erne som Alfa Romeo 33 Stradale.

Alfa Romeo Tonale byder på:

  • Kraftig SUV
  • Mulighed for plug-in hybrid, hybrid og diesel
  • Op til 275 hk
  • Flot design

Vil du have den nyeste information om den nye Alfa Romeo Tonale

Udfyld formularen herunder, så sender vi de nyeste informationer direkte i din mail, så snart vi har dem.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!