Alfa Romeo Stelvio
Priser fra 549.990 kr.

CORONA / Covid-19
Vi holder åbent og tager vores forbehold 

Vi har iværksat initiativer til at reducere smittespredning i forbindelse med Covid-19.

Alfa Romeo Stelvio er skabt uden kompromis

Efter 106 års historie, har ALFA nået en milepæl, de har nu en ægte SUV i deres modelprogram.

Alfa Romeo er lykkedes fantastisk godt, med at kombinere det bedste fra to verdener. En verden af stil, gode køreegenskaber og sport, og en verden af praktik, nem ind- og udstigning og et godt overblik fra den hævede køreposition.

Alfa Romeo Stelvio er til dig som tør, at skille sig ud. Til dig som vil gå en anden og mere stilfuld vej end naboen, som tager det kedelige valg, og køber en tysk SUV. Hvis du er den type, som altid har undgået en SUV, fordi du er bange for at den er for kedelig at køre i, så er det lige præcis denne bil som placerer en SUV i sportssegmentet.

Forventninger til Alfa Romeo Stelvio 

Stelvio imødekommer selv den mest entusiastiske bilejers og førers forventninger til uovertruffen køreglæde. Den kombinerer den komfort og alsidighed, som normalt kendetegner en SUV, kombineret med en sportslighed som kun en Alfa Romeo kan tilbyde. Når du åbner døren til din nye bil, så vil du opleve en ægte Alfa verden, hvor den eneste plasttype der er brugt, er blød og lækker. Aluminiummet der indrammer instrumentbordet er med en struktur, der giver en lækkerhed og et eksklusivt look. 

Der har tidligere været mange holdninger til Alfa Romeo og typisk gerne lidt negative omkring den tekniske kvalitet, hvilket i de fleste tilfælde kom fra én som havde hørt noget dårligt om det italienske bilmærke. Dette er BESTEMT ikke længere noget vi som forhandler hører, Alfa Romeo er kvalitet fra den absolut øverste hylde, både på teknik og designsiden. Når valget falder på Stelvio, så kan du forventet nogle af de bedste løsninger lige fra motoren til materialet på knapperne i kabinen. 

Hvorfor vælge en Alfa Romeo Stelvio ? 

 • Plads til hele familien
 • En helt unik køreoplevelse i en bil der er designet med hjertet
 • Kraftfuld i alle tilgængelige motorvarianter
 • Nem ind- og udstigning
 • Bilen udstråler stil og elegance 

Km/l:  10,6-16,1 | CO2: 161-213 g/km | Energimærke: B-D

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE LEASING AF STELVIO

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Book en Alfa Romeo Stelvio ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Beviset på at en SUV godt kan være "Sporty"

SUV'en er til dig som ønsker sportslige køregenskaber uden, at det er på bekostning af praktik. Til dig som sætter pris på detaljer, god stil og kvalitet. Det er fedt at gå ud og sætte sig i en bil som folk kigger efter, en bil som virker stor, brutal og med power, samtidig med at du mærker det stilfulde og det yndefulde.

Normalt vil man ikke sige, at en SUV er til dig som ønsker noget stilfuldt med ”sportsvognsagtige” køregenskaber. Men det er netop det Alfa Romeo har gjort med Stelvioen.


De klassiske Alfa Romeo-designs og unikke karakteristika har inspireret til designet af den helt nye SUV, som ydermere går i perfekt stilmæssigt spænd med den nye Giulia. Designtilgangen er at både finesse og funktion går op i en højere enhed, med respekt for mærkets arv, og på den måde forener det enestående med det formålsfulde. Alt er skulpteret op omkring mekanikken på samme måde som med en dragt, der er skræddersyet til en atlets krop. Alle detaljer er udformet med henblik på at forbedre aerodynamikken og understrege Stelvios ydeevne – uden drama.

Alfa Romeo Stelvio sport SUV

Alfa Romeo Stelvio indvendig og udvendig

Det udvendige design viser perfekt hvilken bil det er Alfa har lavet. Du får et indtryk af italiensk ynde kombineret med en form for brutalitet. En stor bil med en bred flot front, samtidig med at bagenden ”sloper”, gør at den virker stor og samtidig sportslig. 

Hvis man kan kalde en bils design for kunst, så er her et godt bud på det. Alfa viser med Stelvio's design, at det godt kan lade sig gøre, at lave noget praktisk uden at det går ud over det æstetiske. Når du åbner og lukker dørene hører du lyden af kvalitet. Bilen føles som en bil, der er bygget med fokus på kvalitet, stil og sport.

Hvis det udvendige er smukt og tæt på kunst, så skal du glæde dig til at se det indvendige. Det er komplet og kompromisløst. Du finder nærmest kun bløde dele. Her er ingen billig plastik eller noget som rasler. Der er kælet for selv de mindste detaljer, for eksempel er Alfa Romeos logo så smukt broderet ind i nakkestøtten.
Interiøret opleves som minimalistisk, med en følelse af stil. Der er ingen overflødige knapper, hvilket ikke er nødvendigt med Alfas virkelig smarte og intuitive infotainment system som styres ved ”hjulet” på midterkonsolen. Alt indvendigt er smukt, stilfuldt og gennemtænkt. En lækker lille detalje, som gør at du føler sig som en italiensk racerkører med lækkert hår er, at start/stop knappen sidder på rattet, fantastisk. Kabinen som helhed giver dig en følelse af plads, plads til at brede sig og plads til børnene på bagsædet. Du føler du sidder i en stor bil og du dominere vejen. Det er ikke sikkert den følelse taler til dig som kun køre rundt inde i en by med smalle gader.

Alfa Romeo inside

Selv på en regnvejrsdag er Alfa Romeo Stelvio lækker

Køreoplevelsen i Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio kører helt igennem som den ser ud. Nemlig stilfuldt, sportsligt og med en strejf af brutalitet. Det er fantastisk at køre en bil, som kan det hele. Alfas DNA system virker perfekt sammen med det permanente firehjulstræk, som sender det meste af kræfterne til baghjulene, og sammen med den helt igennem velsmurte 8-trins automatgearkasse. 

Alle disse ting kombineret gør, at du føler bilen kan køre lige præcis som du vil have den til at køre. Den kan køre sportsligt, hvor du her kan opleve lidt at den ”raceragtige” lyd fra motoren, som gør at den lyder brutal og du føler, at du ejer vejen. Alfa har gjort meget for at gøre bilen let, så selvom det er en stor bil, så er den utrolig adræt. Stelvio er en af de letteste biler i dens klasse. Den kan køre med høj komfort hvor du bare får lyst til at høre lidt klassisk musik i det lækre lydsystem og nyde roen.

Alfa Romeo køreoplevelse

Hverdagen i Alfa Romeo Stelvio

Bilen byder på alt den praktik du har brug for. Om det betyder du skal på skiferie, ud og spille golf eller at have ungerne med i legoland.  Der er masser af plads i bagagerummet og masser af plads i kabinen. Ofte betyder købet af en SUV, at du mister plads i bagagerummet, men fordi Stelvio'en er så stor en bil, er der lige så meget plads som i de største stationcars. Selvom bilen er stor, så er en tur i byen ingen problem. Parkeringsensoren hjælper ved parkering og udsynet, grundet indstigningshøjden, giver en rigtigt godt overblik. Udover de praktiske elementer i bilen, så er glæden ved at køre Stelvio ligeså stor en del af hverdagen. Selv på en regnfyldt trist vinterdag, så vil du kunne smile når du går ud til bilen, da du sætter dig ind i en rigtig køremaskine. 

Topkarakter i NCAP

Euro NCAP er forkortelsen for European New Car Assessment. Alfa Romeo Stelvio, fik i 2017 denne test og her kom den ud med 5 stjerner, hvilket betyder at bilen har topkarakter i sikkerhed. De fleste har en tjekliste af punkter der helst skal kunne krydses af, når den nye bil skal vælges. Her er sikkerhed, næsten altid, et højt prioriteret punkt. Derfor, hvis du har høj sikkerhed som et krav, når du skal købe bil - så kan du roligt vælge Stelvio'en.  

Du kan altid finde den fulde rapport fra NCAP testen her.

Alfa Romeo Stelvio ncap

Er du klar til en prøvetur i Alfa Romeo Stelvio ?

Bestil en prøvetur i Alfa Romeo Stelvio online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Stelvio

Indtræk i sort stof

3,5" TFT Display i indstrumenthuset

Halogenlys foran (levering fra ultimo 2017) (Stelvio kan p.t. kun leveres med Xenon lygter mod merpris)

LED baglys

17" Aluminumsfælge

Startknap på rattet og ratbetjening af radio og cruise control

Spiltbagsæde (40/20/40) med fjernudløsning fra bagagerum

12V strømstik i bagagerum

Stop & Start system

Elektrisk åbning og lukning af bagklap

Dækkit

ALFA™ DNA vælger med 3 køreprogrammer (Dynamic/Natural/Advanced efficiency)

Regn- og lyssensor

Parkeringsensorer bag

Vognbaneassistent (LDW)

Forward Collision Warning (FCW)

Nødbremse (AEB)

Cruise Control

6 Airbags (For, side, og gardin)

3 nakkestøtter bag

Isofixbeslag for barnestole bag i begge sider

Alfa™ Connect anlæg med Bluetooth, mediaplayer, USB port og Rotary Pad

Infotainment med 6,5" skærm

Lydanlæg med 8 højtalere

Super (inkl. Stelvio)

6-vejs elektrisk justerbare forsæder med memory på førersædet

3-trins sædevarme i forsæder

Varme i rat

Trinliste med aluminiumsindsats

Indtræk i stof og læderoptik

18" Aluminumsfælge

Opvarmede sprinklerdyser

First Edition (inkl. Super)

8-vejs elektrisk justerbare forsæder med 4-vejs justerbar lændestøtte og memory på førersædet

Lusso læderindtræk

7" TFT Display i instrumenthuset 4GF

Sportspedaler i aluminium

Kromlister omkring sideruderne

Sortlakerede bremsekalibre

Bi xenon forlygter med kurve-funktion (inkl LED tågelys på diesel) (Stelvio kan p.t. kun leveres med Xenonlygter mod merpris)

20" Aluminiumsfælge

Mørke ruder bag

Keyless entry

Ratbetjent gearskifte

Automatisk nedblænding af indvendig bakspejl

Automatisk nedblænding af udvendige sidespejle

Elektrisk indklapbare sidespejle

Bakkamera med hjælpelinjer

Parkeringsensorer for og bag

Automatisk fjernlysassistent

Alfa™ Connect 3D navigasjon med 8,8" skærm og DAB

Premium Lydanlæg med 9 højtalere, forstærker og subwoofer. Dertil ambient kabinebelysning

Privatleasing af Stelvio | Attraktive månedlige ydelser

Ønsker du privatleasing af en Alfa Romeo? Så er Stelvio måske den rette for dig.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Bestil din prøvetur i den Alfa Romeo du ønsker og så har vi bilen klar til dig, når du kommer. Vi glæder os til at se dig. 

Tak for henvendelsen!