Alfa Romeo Stelvio
Priser fra 553.095 kr.

Alfa Romeo Stelvio er skabt uden kompromis

Efter 106 års historie har ALFA nået en milepæl. De har nu en ægte SUV i deres modelprogram.

Alfa Romeo er lykkedes fantastisk godt med at kombinere det bedste fra to verdener. En verden af stil, gode køreegenskaber og sport, og en verden af praktik, nem ind- og udstigning og et godt overblik fra den hævede køreposition.

Alfa Romeo Stelvio er til dig som tør skille sig ud. Til dig som vil gå en anden og mere stilfuld vej end naboen, som tager det kedelige valg og køber en tysk SUV. Hvis du er den type, som altid har undgået en SUV, fordi du er bange for, at den er for kedelig at køre i, så er det lige præcis denne bil, som placerer en SUV i sportssegmentet.

Forventninger til Alfa Romeo Stelvio 

Stelvio imødekommer selv den mest entusiastiske bilejers og førers forventninger til uovertruffen køreglæde. Den kombinerer den komfort og alsidighed, som normalt kendetegner en SUV kombineret med en sportslighed, som kun en Alfa Romeo kan tilbyde. Når du åbner døren til din nye bil, vil du opleve en ægte Alfa verden, hvor den eneste plasttype, der er brugt, er blød og lækker. Aluminiummet, der indrammer instrumentbordet, har en struktur, der giver en lækker fornemmelse og et eksklusivt look. 

Der har tidligere været mange holdninger til Alfa Romeo og typisk gerne lidt negative omkring den tekniske kvalitet, hvilket i de fleste tilfælde kom fra én, som havde hørt noget dårligt om det italienske bilmærke. Dette er BESTEMT ikke længere noget, vi som forhandler hører, Alfa Romeo er kvalitet fra den absolut øverste hylde både på teknik og designsiden. Når valget falder på Stelvio, så kan du forvente nogle af de bedste løsninger lige fra motoren til materialet på knapperne i kabinen. 

Hvorfor vælge en Alfa Romeo Stelvio ? 

 • Plads til hele familien
 • En helt unik køreoplevelse i en bil, der er designet med hjertet
 • Kraftfuld i alle tilgængelige motorvarianter
 • Nem ind- og udstigning
 • Bilen udstråler stil og elegance 

Km/l:  10,8-16,1 | CO2: 160-210 g/km | Energimærke: B-D

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE LEASING AF STELVIO

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Book en Alfa Romeo Stelvio ekspert

Med VestergaardYOU kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Beviset på at en SUV godt kan være "Sporty"

SUV'en er til dig, som ønsker sportslige køregenskaber, uden at det er på bekostning af praktik. Til dig, som sætter pris på detaljer, god stil og kvalitet. Det er fedt at gå ud og sætte sig i en bil, som folk kigger efter, en bil, som virker stor, brutal og med power samtidig med, at du mærker det stilfulde og det yndefulde.

Normalt vil man ikke sige, at en SUV er til dig, som ønsker noget stilfuldt med ”sportsvognsagtige” køregenskaber. Men det er netop det, Alfa Romeo har gjort med Stelvioen.


De klassiske Alfa Romeo-designs og unikke karakteristika har inspireret til designet af den helt nye SUV, som ydermere går i perfekt stilmæssigt spænd med den nye Giulia. Designtilgangen er, at både finesse og funktion går op i en højere enhed med respekt for mærkets arv og på den måde forener det enestående med det formålsfulde. Alt er skulpteret op omkring mekanikken på samme måde som med en dragt, der er skræddersyet til en atlets krop. Alle detaljer er udformet med henblik på at forbedre aerodynamikken og understrege Stelvios ydeevne – uden drama.

Alfa Romeo Stelvio sport SUV

Alfa Romeo Stelvio indvendig og udvendig

Det udvendige design viser perfekt, hvilken bil det er, Alfa har lavet. Du får et indtryk af italiensk ynde kombineret med en form for brutalitet. En stor bil med en bred flot front samtidig med, at bagenden ”sloper”, hvilket gør at den virker stor og samtidig sportslig. 

Hvis man kan kalde en bils design for kunst, så er her et godt bud på det. Alfa viser med Stelvio's design, at det godt kan lade sig gøre at lave noget praktisk, uden at det går ud over det æstetiske. Når du åbner og lukker dørene hører du lyden af kvalitet. Bilen føles som en bil, der er bygget med fokus på kvalitet, stil og sport.

Hvis det udvendige er smukt og tæt på kunst, så skal du glæde dig til at se det indvendige. Det er komplet og kompromisløst. Du finder nærmest kun bløde dele. Her er ingen billig plastik eller noget, som rasler. Der er kælet for selv de mindste detaljer. For eksempel er Alfa Romeos logo smukt broderet ind i nakkestøtten.
Interiøret opleves som minimalistisk med en følelse af stil. Der er ingen overflødige knapper, hvilket ikke er nødvendigt med Alfas virkelig smarte og intuitive infotainment system, som styres ved ”hjulet” på midterkonsollen. Alt indvendigt er smukt, stilfuldt og gennemtænkt. En lækker lille detalje, som gør, at du føler dig som en italiensk racerkører med lækkert hår, er at start/stop knappen sidder på rattet, fantastisk. Kabinen som helhed giver dig en følelse af plads, plads til at brede sig og plads til børnene på bagsædet. Du føler du sidder i en stor bil, og du dominerer vejen. Det er ikke sikkert, den følelse taler til dig, som kun kører rundt inde i en by med smalle gader.

Alfa Romeo inside

Selv på en regnvejrsdag er Alfa Romeo Stelvio lækker

Køreoplevelsen i Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio kører helt igennem som, den ser ud. Nemlig stilfuldt, sportsligt og med et strejf af brutalitet. Det er fantastisk at køre en bil, som kan det hele. Alfas DNA system virker perfekt sammen med det permanente firehjulstræk, som sender det meste af kræfterne til baghjulene, og sammen med den helt igennem velsmurte 8-trins automatgearkasse. 

Alle disse ting kombineret gør, at du føler, at bilen kan køre lige præcis, som du vil have den til at køre. Den kan køre sportsligt, hvor du her kan opleve lidt af den ”raceragtige” lyd fra motoren, som gør, at den lyder brutal, og du føler, at du ejer vejen. Alfa har gjort meget for at gøre bilen let, så selvom det er en stor bil, så er den utrolig adræt. Stelvio er en af de letteste biler i sin klasse. Den kan køre med høj komfort, hvor du bare får lyst til at høre lidt klassisk musik i det lækre lydsystem og nyde roen.

Alfa Romeo køreoplevelse

Hverdagen i Alfa Romeo Stelvio

Bilen byder på al den praktik, du har brug for. Om det betyder, at du skal på skiferie, ud og spille golf eller at have ungerne med i legoland.  Der er masser af plads i bagagerummet og masser af plads i kabinen. Ofte betyder købet af en SUV, at du mister plads i bagagerummet, men fordi Stelvio'en er så stor en bil, er der lige så meget plads som i de største stationcars. Selvom bilen er stor, så er en tur i byen ikke noget problem. Parkeringssensoren hjælper ved parkering, og udsynet giver på grund af indstigningshøjden et rigtigt godt overblik. Udover de praktiske elementer i bilen er glæden ved at køre Stelvio lige så stor en del af hverdagen. Selv på en regnfyldt trist vinterdag vil du kunne smile, når du går ud til bilen fordi du sætter dig ind i en rigtig køremaskine. 

Topkarakter i NCAP

Euro NCAP er forkortelsen for European New Car Assessment. Alfa Romeo Stelvio, fik i 2017 denne test, og her kom den ud med 5 stjerner, hvilket betyder, at bilen har topkarakter i sikkerhed. De fleste har en tjekliste af punkter, der helst skal kunne krydses af, når den nye bil skal vælges. Her er sikkerhed næsten altid et højt prioriteret punkt. Derfor, hvis du har høj sikkerhed som et krav, når du skal købe bil - så kan du roligt vælge Stelvio'en.  

Du kan altid finde den fulde rapport fra NCAP testen her.

Alfa Romeo Stelvio ncap

Er du klar til en prøvetur i Alfa Romeo Stelvio ?

Bestil en prøvetur i Alfa Romeo Stelvio online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Super

8,8” Alfa Connect™ multi touch skærm m. Uconnect™ LIVE, Radio, Mp3, Aux-in, Bluetooth®

8 højttalere

18” alufælge

7” TFT farvedisplay i instrumentgrupppen

Parkeringssensor, bag

35W Bi-Xenon forlygter

LED kørelys

LED baglygter

6-vejs justérbare elektriske forsæder m. memory for fører

Elektrisk bagklap

El-sammenklappelige sidespejle

Varme i forsæder

Varme i rat

Apple Carplay

Blanke indstigningslister

Multifunktionslæderrat m. startknap

Stofsæder

Lys- & regnsensor

ALFA™ DNA vælger med 3 køreprogrammer (Dynamic/Natural/ Advanced efficiency)

Luftdyser & 2 USB-porte bag

12V stik foran

Isofixbeslag for barnestole, bag i begge sider

DAB-radio (På biler fra produktion 1. juni 2020)

Sprint (inkl. Super)

8,8” Alfa™ Connect 3D SatNav m. multi touch skærm og Mp3, Aux og Bluetooth®

Gearknop i sporty læder

19” alufælge

Stof- og dellæder sæder

Sports læderrat

Sorte bremsekalibre

Sorte afgangsrør

Sort diffusorplade, bag

Sort frontgrill (Scudetto)

Sportspedaler i alu

Parkeringspakke: Parkeringssensor for & bag samt bakkamera.

Assistentpakke: Aut. fjernlys assistent, aut. nedblændelige bak- og sidespejle, blindvinkelalarm m. aut. aktiv vognbaneassistent, træthedsovervågning, skiltegenkendelse m. aktiv vognbaneassistent

TI (inkl. Super)

8,8” Alfa™ Connect 3D SatNav m. multi touch skærm og Mp3, Aux og Bluetooth®

Læder på instrumentbord og dørpaneler

Adaptiv fartpilot

19” alufælge

Luksus læderrat m. varme

8-vejs elektrisk justérbare sportssæder foran

Luksus lædersæder m. varme

Læder på dørpanel

Træ (grå eg) på instrumentbord og midterkonsol

Krom detaljer

Sportspedaler i alu

Parkeringspakke: Parkeringssensor for & bag samt bakkamera.

Assistentpakke: Aut. fjernlys assistent, aut. nedblændelige bak- og sidespejle, blindvinkelalarm m. aut. aktiv vognbaneassistent, træthedsovervågning, skiltegenken- delse m. aktiv vognbaneassistent

Veloce (inkl. Sprint)

Håndfri bagklap

Indfarvede nederste paneler på front, sider og omkring hjulkasser

Ekstra-tonede ruder, bag

Trådløs opladning af telefon

Sort taghimmel

Blanke sorte lister omkring sideruderne

Sorte sidespejle

20” alufælge

Sportsforsæder i læder

AssistentPlus pakke: Indeholder 1P7 og kø- og motorvejskørselsassistent, adaptiv fartpilot og intelligent hastighedsbegrænser

Komfortpakke: Keyless Entry, lys v. udvendigt dørhåndtag, Air Quality System og varmedæmpende forrude

Privatleasing af Stelvio | Attraktive månedlige ydelser

Ønsker du privatleasing af en Alfa Romeo? Så er Stelvio måske den rette for dig.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!