Alfa Romeo Giulia
Priser fra 470.000 kr.

Giulia er Italiensk sjæl og charme

Ønsker du en businessline sedan, der appellerer til sjæl, charme og ægte italiensk køreglæde, så er Alfa Romeo Giulia den rette bil for dig.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Alfa Romeo Giulia er en yderst smuk bil at se på. Alfa har taget den klassiske sedan og lagt den italienske sjæl og charme i bilen.

I en kombination af stærkt italiensk design og en stor lidenskab for originalitet har man hos Alfa Romeo designet et mesterværk i bilverdenen. Den nye Giulia udviser et meget elegant design, som kun ses i en Alfa Romeo.
Fornem, hvordan hovederne vender sig, når du kommer kørende igennem gaderne, og fornem følelsen, som Alfa Romeo giver dig.

Hos Alfa har man haft stor fokus på, at sikkerheden er i top i den nye Giulia. Bilen er for eksempel udstyret med et automatisk nødbremsesystem, som advarer føreren om en mulig kollision. Systemet giver lyd- og visuelle signaler og aktiverer automatisk bremserne, hvis du ikke selv når at reagere. Ved bykørsel under 50 km/t kan systemet også genkende tilstedeværelsen af fodgængere på kørebanen og selv stoppe bilen, hvis føreren ikke selv når at bremse.

Hvorfor vælge en Alfa Romeo Giulia

Disse grunde er der til at vælge en Alfa Romeo Giulia  

 • Den er tidløst og smuk 
 • Alfa Romeo DNA er tilpasset efter dit behov 
 • Du får optimal køreglæde
 • Moderne take på businessline bil 
 • Du er sikret under kørsel med 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest 
VIS PRISLISTE

Km/l:  11,4-13,5 | CO2: 168-180 g/km | Energimærke: C-D

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Book en Alfa Romeo Giulia ekspert

Med VestergaardYOU kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Optimal køreglæde i Alfa Romeo Giulia

I Giulia kommer alle motorer med turbolader og er bygget på aluminium for at kombinere præstation og effekt. Det er med til at give dig som fører total balance i bilen, og du kan virkelig mærke hvordan motoren arbejder for dig.
Giulia fås både som benzin og diesel og kommer som standard med baghjulstræk med optimal vægtfordeling. I større udstyrspakker fås den også med firehjulstræk. Karossen på bilen er skabt af selv samme designer, som skabte den legendariske Ferrari Enzo. Dette er bilen, hvor hver detalje er gennemtænkt.

Q4 står i Alfa Romeo regi for firehjulstræk, som fås på de større udstyrsmodeller. Firehjulstrækket er med til at give dig som fører af bilen bedst mulig følelse af kontakten mellem hjul og asfalt. Firehjulstrækket løfter bilen til nye højder, der ikke kan beskrives.

Som så mange andre biler kommer Giulia med nøglefri betjening. Start er i dette tilfælde dog placeret i rattet. Startknappen er indikation på sport, og trykker du på den, så starter den ægte kærlighed for Alfa Romeo Giulia.

For at give dig som fører den ultimative køreoplevelse er Giulia udstyret med det patenterede Alfa Link affjedringssystem kaldet Double wishbone. Affjedringssystemet giver forhjulene perfekt vinkelretning på asfalten, selv i hurtige sving. Dette forbedrer styretøjet og reducerer dermed understyring. Du vil derfor føle fuld kontrol over bilen.
Samtidig sidder der bagerst i bilen et Multilink ophæng, der i samarbejde med baghjulstrækket leverer de bedste køreegenskaber, og du vil derfor hele tiden føle bilen klistre sig fast til asfalten. 

Businessline bil med sjæl og charme

Alfa Romeo Giulia er utrolig smuk at se på. Hver en detalje er gennemtænkt og udført til perfektion. Hvert materiale, der er valgt, er med til at give et samlet billede af bilen. Et stilrent og tidløst design får selv den kræsne bilelsker til at blive blød i knæene. Denne bil er omfattende, og du vil hurtigt lægge mærke til, hvordan forbipasserende kigger på bilen. En rigtig Alfafølelse.
Materialerne til interiøret er valgt med henblik på at give følelsen af luksus og ægte italiensk charme. Fra dørbeklædning til læderkabinen* er alt fremstillet i unikke materialer. Skønhed kommer i mange former, og bilens interiører er et rigtig godt bud på netop dette.  

Alfa Romeo Giulia design
Alfa Romeo interiører

Instrumentbræt i træ, læderkabine* og den store integrerede skærm er bare nogle af de få ting, der er med til at bringe smil på dine læber under enhver køretur. Alfa Romeo Giulia kommer med masser af udstyr som standard.
I midterkonsollen ses den store integrerede infotainmentskærm, som i glidende overgang giver et lækkert og stilrent design. Infotainment-systemet kommer som standard i et 6.5” display med høj opløsning. Der er nem tilgang til at connecte din smartphone med systemet via bluetooth og USB. Visse udstyrsudgaver kommer med AppleCarplay.
Infotainment-systemet kan navigeres via betjeningsknapper på rattet, der nemt og hurtigt kan bruges af føreren uden at tage hænderne fra rattet.

Interiøret er udført for at sætte føreren i centrum af bilen med nem tilgang til alle funktioner. Drejeskiven i midterkonsollen lader dig navigere nemt rundt i infotainmentsystemet. Og lige ved siden af drejeskiven finder du DNA-knappen. Du som fører er centrum af denne bil.
Hver detalje og placering af kontakter giver rum til, at du som fører kan holde din opmærksomhed på vejen og håndteringen af bilen.

Klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Alfa Romeo Giulia online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Sikkerhed i Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia

Sikkerhedssystemer er til for at sikre dig og dine medpassagerer under hele køreturen. Og netop i Giulia får du sikkerhed som standard. Bilen fik i sin test hos Euro NCAP højeste karakter med 5 stjerner og scorede klassens højeste karakter i testen for voksensikkerhed på hele 98%. Bilen kombinerer køreglæde og sikkerhed på højeste plan og lader ikke sikkerhed ske ved tilfældighed. Nyd blot køreturen med dine passagerer i denne femstjernede Euro NCAP sedan. 

Som standardudstyr kommer bilen med kollisionsadvarsel med automatisk nødbremse (AEB), der kan spotte fodgængere og nødbremse, hvis forankørende laver en pludselig opbremsning. Systemet er designet til at undgå eller reducere skaderne ved sammenstød. Den automatiske nødbremse reducerer bilens hastighed eller bremser helt, hvis føreren ikke aktiverer bremserne hurtigt nok.

Vognbanealarm (LDW) sikrer dig hele tiden, at bilen holdes på vejen, og advarer dig, når du overskrider vognbanebelægningen. Mister du fokus et øjeblik, og bilen trækker ud mod vejkanten, vil systemet ved hjælp af radarer advare føreren med visuelle advarsler i instrumentbrættet samt en lyd, der lader føreren vide, at bilen er på vej af kørebanen.

Som helt nyt kommer bilen ydermere med integreret bremsesystem (IBS). Dette nyudviklede bremsesystem med reducering af vibrationerne i bremsepedalen giver en imponerende respons, så snart du sætter foden på bremsen. Det elektromekaniske system giver kontrol og forbedret bremselængde på bilen. Fra 100 km/t til 0 på 38,0 meter. Den er første bil i klassen med dette nye integrerede bremsesystem.

Som ekstraudstyr til sikkerhedspakkerne kan blindvinkelsalarm og bakkamera tilkøbes. Begge udstyrstilkøb giver bilen 360graders overvågning og gør parkering og bakning af bilen til en leg.

Alfa Romeo DNA

Bilen er skabt til komfort under de fleste forhold, og du vil i bilen opleve, hvordan bilen tilpasser sig dine og vejens behov. Det kalder Alfa Romeo for deres DNA.

DNA er integreret i motorstyringen, der tilpasser speederrespons, bremser, styretøj og motor efter dine ønskede indstillinger.
Med DNA i bilen kan du vælge mellem 3 forskellige køreindstillinger for at imødekomme dine kørselsbehov.

 • Dynamic
 • Natural
 • Advanced Efficiency

I Dynamic vil du opleve hvordan, bilen hurtigere reagerer i acceleration, når du sætter foden på speederen. Med Dynamic får du en skarpere acceleration, respons fra bremser og styretøj for at give dig som fører større følelse af sportslig kørsel.
I Natural oplever du bilen levere komfort og en naturlig position i perfekt balance til hverdagskørsel. Denne køreindstilling giver glæde og ro under kørsel under by- og landevejskørsel.
I Advanced Efficiency vil du mærke, hvordan bilen på bedst mulige måder maksimerer brændstofforbrug med fokus på reduktion af brændstof og forbrug. Denne køreindstilling egner sig især til de længere ture på landevej og motorvej.

Alfa Romeo DNA kontakt

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Super

8,8” Alfa Connect™ multi touch skærm m. Uconnect™ LIVE, Radio, Mp3, Aux-in, Bluetooth®

17” alufælge

Apple CarPlay

Multifunktionslæderrat m. startknap

7” TFT farvedisplay i instrumentgrupppen

Parkeringssensor, bag

25W Bi-Xenon forlygter

LED kørelys

LED baglygter

El-sammenklappelige sidespejle

Blanke indstigningslister

ALFA™ DNA vælger med 3 køreprogrammer (Dynamic/Natural/ Advanced efficiency)

Lys- & regnsensor

USB-port foran

Stofsæder

Isofixbeslag for barnestole, bag i begge sider

DAB-radio (På biler fra produktion 1. juni 2020)

Sprint (udover Super)

8,8” Alfa™ Connect 3D SatNav m. multi touch skærm og, Mp3, Aux og Bluetooth®

18” alufælge

6-vejs justérbare elektriske forsæder m. memory for fører

Varme i forsæder

Varme i rat

Sports gearknop i læder

Stof- og dellæder sæder

Sports læderrat

Sorte bremsekalibre

Sportspedaler i alu

Dobbelt udstødning m. mørke afgangsrø

Sort frontgrill (Scudetto)

Alu-indsatser på instrument- & dørpaneler

Parkeringspakke: Parkeringssensor for & bag samt bakkamera.

Assistentpakke: Aut. fjernlys assistent, aut. nedblændelige bak- og sidespejle, blindvinkelalarm m. aut. aktiv vognbaneassistent, træthedsovervågning, skiltegenken- delse m. aktiv vognbaneassistent

Evoluzione (udover Sprint)

Tonede ruder

Splitbagsæde 40/20/40

Adaptiv fartpilot

Gearskifte paddles v. rattet

19” Alufælge

19” Runflat dæk

Røde bremsekalibre

Opgraderede bremsekalibre

*Evoluzione er ikke udstyret med 3D SatNav og skiltegenkendelse

TI (udover Super)

8,8” Alfa™ Connect 3D SatNav m. multi touch skærm og Mp3, Aux og Bluetooth®

18” alufælge

Adaptiv fartpilot

Dobbelt udstødning

Splitbagsæde 40/20/40

Luksus læderrat m. varme

Sportspedaler i alu

Ambient belysning

8-vejs elektrisk justérbare sportssæder foran

Luksus lædersæder m. varme

Læder på dørpanel

Træ (Grå eg) på instrumentbord og midterkonsol

Krom detaljer

Parkeringspakke: Parkeringssensor for & bag samt bakkamera

Assistentpakke: Aut. fjernlys assistent, aut. nedblændelige bak- og sidespejle, blindvinkelalarm m. aut. aktiv vognbaneassistent, træthedsovervågning, skiltegenken- delse m. aktiv vognbaneassistent

Veloce (udover Sprint)

19” alufælge

Veloce eksteriør

Sort taghimmel

Trådløs opladning af telefon

Sorte sidespejle

Blanke sorte lister omkring sideruderne

Ekstra-tonede ruder, bag

Splitbagsæde 40/20/40

Komfort-pakke: Keyless Entry, lys v. udvendigt dørhåndtag & Var- medæmpende forrude

Assistentpakke: Aut. fjernlys assistent, aut. nedblændelige bak- og sidespejle, blinvinkelalarm m. aut. aktiv vognbaneassistent, træthedsovervågning, skiltegenken- delse m. aktiv vognbaneassistent

AssistentPlus pakke: Kø- og motorvejskørselsassistent, adaptiv fartpilot og intelligent hastigheds- begrænser

Privatleasing af Giulia | Attraktive månedlige ydelser

Få en privatleasing aftale på den helt nye Giulia fra Alfa Romeo.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!