Alfa Romeo Giulia
Priser fra 399.990 kr.

Italiensk sjæl og charme

Ønsker du en businessline sedan der appellerer til sjæl, charme og ægte italiensk køreglæde, så er Alfa Romeo Giulia den rette bil for dig.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Alfa Romeo Giulia er en yderst smuk bil at se på. Alfa har taget den klassiske sedan og lagt den italienske sjæl og charme i bilen.

I en kombination af stærkt italiensk design og en stor lidenskab for originalitet, har man hos Alfa Romeo designet et mesterværk i bilverden. Den nye Giulia udviser et meget elegant design, som kun ses i en Alfa Romeo.
Fornem hvordan hovederne vender sig, når du kommer kørende igennem gaderne, og fornem følelsen, som Alfa Romeo giver dig.

Hos Alfa har man haft stor fokus på at sikkerheden er i top i den nye Giulia. Bilen er for eksempel udstyret med et automatisk nødbremsesystem, som advarer føreren om en mulig kollision. Systemet giver lyd- og visuelle signaler og aktivere automatisk bremserne, hvis du ikke selv når at reagere. Ved bykørsel under 50 km/t kan systemet også genkende tilstedeværelsen af fodgængere på kørebanen, og selv stoppe bilen, hvis føreren ikke selv når at bremse.

Hvorfor vælge en Alfa Romeo Giulia

Disse grunde er der til at vælge en Alfa Romeo Giulia  

 • Den er tidsløst og smuk 
 • Alfa Romeo DNA er tilpasset efter dit behov 
 • Du får optimal køreglæde
 • Moderne take på businessline bil 
 • Du er sikret under kørsel med 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest 
VIS PRISLISTE

Km/l:  11,1-18,2 | CO2: 146-209 g/km | Energimærke: D-A

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Book en Alfa Romeo Giulia ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Optimal køreglæde i Alfa Romeo Giulia

Giulia kommer alle motorer med turbolader og bygget på aluminium for at kombinere præstation og effekt. Det er med til at give dig som fører total balance i bilen og virkelig mærke hvordan motoren arbejder for dig.
Giulia fås både som benzin og diesel og kommer som standard med baghjulstræk med optimal vægtfordeling. I større udstyrspakker fås den også med firehjulstræk. Karossen på bilen er skabt af selv samme designer, som skabte den legendariske Ferrari Enzo. Dette er bilen, hvor hver detalje er gennemtænkt.

Q4 står, i Alfa Romeo regi, for firehjulstræk, som fås på de større udstyrsmodeller. Firehjulstrækket er med til at give dig som fører af bilen bedst mulig følelse af kontakten mellem hjul og asfalt. Firehjulstrækket løfter bilen til nye højder, der ikke kan beskrives.

Som så mange andre biler, kommer Giulia med nøglefri betjening. Start er i dette tilfælde dog placeret i rattet. Startknappen er indikation på sport, og trykker du på den, så starter den ægte kærlighed for Alfa Romeo Giulia.

For at give dig som fører den ultimative køreoplevelse, er Giulia udstyret med det patenteret Alfa Link affjedringssystem kaldet Double wishbone. Affjedringssystemet giver forhjulene perfekt vinkelretning på asfalten, selv i hurtige sving. Dette forbedrer styretøjet og reducerer dermed understyring. Du vil derfor føle fuld kontrol over bilen.
Samtidig sidder der bagerst af bilen et Multilink ophæng, der i samarbejde med baghjulstrækket leverer de bedste køreegenskaber, og du vil derfor hele tiden føle bilen klistre sig fast til asfalten. 

Businessline bil med sjæl og charme

Alfa Romeo Giulia er utrolig smuk at se på. Hver en detalje er gennemtænkt og udført til perfektion. Hvert materiale der er valgt, er med til at give et samlet billede af bilen. Et stilrent og tidløst design, får selv den kræsne bilelsker til at blive blød i knæene. Denne bil er omfattende, og du vil hurtigt lægge mærke til, hvordan forbipasserende kigger på bilen. En rigtig Alfa følelse.
Materialerne til interiøret er valgt med henblik på at give følelsen af luksus og ægte italiensk charme. Fra dørbeklædning til læderkabinen*, er alt fremstillet i unikke materialer. Skønhed kommer i mange former, og bilens interiører er et rigtig godt bud på netop dette.  

Alfa Romeo Giulia design
Alfa Romeo interiører

Instrumentbræt i træ, læderkabine* og den store integreret skærm er bare nogle af de få ting, der er med til at bringe smil på dine læber, under enhver køretur. Alfa Romeo Giulia kommer med masser af udstyr som standard.
I midterkonsollen ses den store integreret infotainmentskærm, som i glidende overgang giver et lækkert og stilrent design. Infotainment-systemet kommer som standard i et 6.5” display med høj opløsning. Der er nem tilgang til at connecte din smartphone med systemet via bluetooth og USB. Visse udstyrsudgaver kommer med AppleCarplay.
Infotainment-systemet kan navigeres via betjeningsknapper på rattet, der nemt og hurtigt kan bruges af føreren, uden at tage hænderne fra rattet.

Interiøret er udført for at sætte føreren i centrum af bilen. Med nem tilgang til alle funktioner. Drejeskiven i midterkonsollen lader dig navigere nemt rundt i infotainmentsystemet. Og lige ved siden af drejeskiven, finder du DNA-knappen. Du er som fører er centrum af denne bil.
Hver detalje og placering af kontakter giver rum, til at du som fører kan holde din opmærksomhed på vejen og håndtering af bilen.

Klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Alfa Romeo Giulia online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Sikkerhed i Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia

Sikkerhedssystemer er til for at sikre dig og dine medpassagerer under hele køreturen. Og netop i Giulia får du sikkerhed som standard. Bilen fik i sin test hos Euro NCAP højeste karakter med 5 stjerner, og scorede klassens højeste karakter i testen for voksensikkerhed på hele 98%. Bilen kombinerer køreglæde og sikkerhed på højeste plan, og lader ikke sikkerhed ske ved tilfældighed. Nyd blot køreturen i med dine passagerer i denne 5 stjernet Euro NCAP sedan. 

Som standardudstyr kommer bilen med kollisionsadvarsel med automatisk nødbremse (AEB), der kan spotte fodgængere og nødbremse, hvis forankørende laver en pludselig opbremsning. Systemet er designet til at undgå eller reducerer skaderne ved sammenstød. Den automatiske nødbremse reducerer bilens hastighed eller bremser helt, hvis føreren ikke aktiverer bremserne hurtigt nok.

Vognbanealarm (LDW) sikrer dig hele tiden, at bilen holdes på vejen, og advarer dig, når du overskrider vognbanebelægningen. Mister du fokus et øjeblik, og bilen trækker ud mod vejkanten, vil systemet ved hjælp af radarer, advarer føreren med visuelle advarsler i instrumentbrættet samt en lyd, der lader føreren vide, at bilen er på vej af kørebanen.

Som helt nyt, kommer bilen ydermere med integreret bremsesystem (IBS). Dette nyudviklet bremsesystem giver reducering i vibrationer i bremsepedalen, giver en imponerende respons, så snart du sætter foden på bremsen. Det elektromekaniske system giver kontrol, og forbedret bremselængde på bilen. Fra 100 km/t til 0 på 38,0 meter. Den er første bil i klassen med dette ny integreret bremsesystem.

Som ekstraudstyr til sikkerhedspakkerne, kan blindvinkelsalarm og bakkamera tilkøbes. Begge udstyrstilkøb giver bilen 360graders overvågning, og gør parkering og bak af bil til en leg.

Alfa Romeo DNA

Bilen er skabt til komfort under de fleste forhold, og du vil i bilen opleve hvordan bilen tilpasser sig dine og vejens behov. Det kalder Alfa Romeo for deres DNA.

DNA er integreret i motorstyringen, der tilpasser speederrespons, bremser, styretøj og motor efter dine ønskede indstillinger.
Med DNA i bilen, kan du vælge mellem 3 forskellige køreindstillinger for at imødekomme dine kørselsbehov.

 • Dynamic
 • Natural
 • Advanced Efficiency

I Dynamic vil du opleve hvordan bilen hurtigere reagerer i acceleration, når du sætter foden på speederen. Med Dynamic får du en skarpere acceleration, respons fra bremser og styretøj, for at give dig som fører større følelse af sportslig kørsel.
I Natural oplever du bilen leverer komfort og en naturlig position i perfekt balance til hverdagskørsel. Denne køreindstilling giver glæde og ro under kørsel under by- og landevejskørsel.
I Advanced Efficiency vil du mærke hvordan bilen på bedst mulige måder maksimerer brændstofforbrug med fokus på reducering af brændstof og forbrug. Denne køreindstilling egner sig især til de længere ture på landevej og motorvej.

Alfa Romeo DNA kontakt

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Privatleasing | Super

Indtræk i dellæderoptik

Multifunktions lædderrat m. startknap

LED-kørelys, foran

LED-lys, bag

17"alufælge

Dobbeltudstødning. Kun på 2.2 Diesel

Start & Stop

Fjernbetjening centrallås

Nøglefri start/Smart start

ALFA DNA vælger med køreprogrammer (Dynamic, Neutral, Adcanced Effiency)

Regn- og lyssensor

Tredje nakkestøtte, bag

Vognbaneassistent (LDW)

Forward Collision Warning (FCW)

Nødbremse Assistent (AEB)

6 airbags (for, side og gardin)

ISOFIX beslag til barnesæde i begge sider, bag

6,5" ALFA Connect m. radio, MP3, Aux og Bluetooth, USB foran

Privatleasing | Edizione (inkl. privatleasing | Super)

7" TFT skærm i instrumentgruppen

Automatisk nedblænding af bakspejl og sidespejle

Adaptiv fartpilot

Bi-Xenon forlygter

8,8" ALFA Connect 3D NAV m. radio, 3D SatNav, Mp3, Aux og Bluetooth

DAB-radio

Apple Carplay

3D SatNav, MP3, AUX og Bluetooth

Privatleasing | Veloce (inkl. privatleasing | Edizione)

18" alufælge

Sportssæder i læderoptik

Dobbeltudstødning

Sportspedaler i aluminium

El-sidespejle

6-vejs el-justérbare forsæder

Sæde- og ratvarme

Privatleasing | Veloce TI (inkl. privatleasing | Veloce)

19” sorte alufælge

8-vejs el-justérbare sportssæder i sort alcantara/dellæder

Ratbetjente gearpaddles i aluminium

Trinlister i kulfiber og oplyst Alfa logo

Ekstra-tonede ruder, bag

35W Bi-Xenon forlygter m. kurvefunktion

Parkeringsensor, for og bag

Lys i dørhåndtag

Kulfiberindsats på instrumentbord

Udvendige kulfiberdetaljer

Instrumentbord beklædt i læderoptik

Nøglefri betjening (Adgang og Smart Start)

Nye biler | Super

8,8” Alfa Connect™ multi touch skærm m. Uconnect™ LIVE, Radio, Mp3, Aux-in, Bluetooth®

17” alufælge

Apple CarPlay

Multifunktionslæderrat m. startknap

7” TFT farvedisplay i instrumentgrupppen

Parkeringssensor, bag

25W Bi-Xenon forlygter

LED kørelys

LED baglygter

El-sammenklappelige sidespejle

Blanke indstigningslister

ALFA™ DNA vælger med 3 køreprogrammer (Dynamic/Natural/ Advanced efficiency)

Lys- & regnsensor

USB-port foran

Stofsæder

Isofixbeslag for barnestole, bag i begge sider

Nye biler | Sprint (inkl. Nye biler | Super)

18” alufælge

6-vejs justérbare elektriske forsæder m. memory for fører

Varme i forsæder

Varme i rat

Sports gearknop i læder

Stof- og dellæder sæder

Sports læderrat

Sorte bremsekalibre

Sportspedaler i alu

Dobbelt udstødning m. mørke afgangsrør

Sort frontgrill (Scudetto)

Alu-indsatser på instrument- & dørpaneler

Parkeringspakke: Parkeringssensor for & bag samt bakkamera.

Assistentpakke: Aut. fjernlys assistent, aut. nedblændelige bak- og sidespejle, blindvinkelalarm m. aut. aktiv vognbaneassistent, træthedsovervågning, skiltegenkendelse m. aktiv vognbaneassistent

Nye biler | TI (inkl. Nye biler | Sprint)

Adaptiv fartpilot

Dobbelt udstødning

Splitbagsæde 40/20/40

Luksus læderrat m. varme

Ambient belysning

8-vejs elektrisk justérbare sportssæder foran

Luksus lædersæder m. varme

Læder på dørpanel

Træ (Grå eg) på instrumentbord og midterkonsol

Krom detaljer

Nye biler | Veloce (inkl. Nye biler | TI)

19” alufælge

Veloce eksteriør

Sort taghimmel

Trådløs opladning af telefon

Sorte sidespejle

Blanke sorte lister omkring sideruderne

Ekstra-tonede ruder, bag

DAB-radio

Komfort-pakke: Keyless Entry, lys v. udvendigt dørhåndtag & Varmedæmpende forrude

AssistentPlus pakke: Kø- og motorvejskørselsassistent, adaptiv fartpilot og intelligent hastighedsbegrænser

Privatleasing af Giulia | Attraktive månedlige ydelser

Få en privatleasing aftale på den helt nye Giulia fra Alfa Romeo.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Bestil din prøvetur i den Alfa Romeo du ønsker og så har vi bilen klar til dig, når du kommer. Vi glæder os til at se dig. 

Tak for henvendelsen!