Ny bil ? Vi har nye biler til salg fra 12 bilmærker

Vi er eksperter i biler. Så meget eksperter at vi er autoriseret forhandler af intet mindre end 12 bilmærker. For dig betyder det, at du kan få den helt rigtige nye bil hos os, uanset hvad du har brug for ny personbil eller ny varebil? Dieselbil, benzinbil,elbil eller hybrid? Sort, grå, grøn eller rød? Eller måske en specialfarve? Uanset hvad, så finder vi den rigtige nye bil, der matcher netop dine ønsker og kørselsbehov. Vi er også landsdækkende. Med 11 bilhuse fordelt over hele landet kan du altid finde en forhandler i nærheden af dig. Her står vores salgskonsulenter klar med råd og vejledning, så I sammen har mulighed for at skræddersy den løsning, der passer til netop dit behov. Også hvis du har brug for bilfinansiering, bilforsikring eller måske en serviceaftale. Vi glæder os til at få lov at hjælpe dig med køb af ny bil og fordelen ved at vi har salg af nye biler, fra 12 mærker gør at vi altid finder, den perfekte til dig.

Salg af nye biler fra: Volvo, Renault, Ford, Fiat, Alfa Romeo, Mazda, KIA, Dacia, Nissan, Jeep, Opel og Peugeot.
Vi er også Polestar destination, hvilket betyder at du hos os kan prøve, se og opleve de meget eftertragtet modeller fra Polestar.

Vi har bilsalg i: Horsens, Vejle, Kolding, Fredericia, Odense, Svendborg, Nærum, Birkerød og Hillerød.

Mere end 400 bileksperter, alle 100 % dedikerede til biler. Og dig som kunden.

Vil du undgå ventetid på din nye bil?

Når du køber en ny bil, skal den typisk først bygges på bilfabrikken. Derfor kan der ofte være ventetid på din bil. Vi har dog altid et bredt udvalg af fabriksnye biler på lager, som kan leveres indenfor få dage.

SE FABRIKSNYE LAGERBILER