Vi guider dig til den bedste familiebil

Du har sikkert allerede spurgt personer i din omgangskreds til råds - dine forældre, onkel eller gode venner. At købe en ny bil er for de fleste en større investering og et fejlkøb, er bare ikke en mulighed. Så derfor er gode råd kærkomne, men desværre er råd fra dine nærmeste, omend velment, oftest ikke objektive. Behov er nemlig vidt forskellige og oftest er det marginaler der skiller ren køreglæde og "bare tilfreds". Vores bud er, at de færreste i din omgangskreds kender alle mærker, modeller og udstyrsvarianter. 

Vores bileksperter er eksperter indenfor hele 13 bilmærker og kender modellerne og udstyrsvarianterne ud og ind. Dertil er de trænet i, at finde frem til dine behov og ønsker til din kommende bil. Vores fokus er, at du finder den perfekte bil til dig og din familie, hverken mere eller mindre.

Sådan vælger du den bedste familiebil:

Vi har flere familier der besøger os hver dag, som er på udkig efter en ny bil, der skal rumme deres liv. Og når vi taler rum, er vi allerede ved et af de vigtigste krav. Der er nemlig nogle helt tydelige gengangere af krav, som er:

1 pladsen: Plads!
2 pladsen: Plads!
3 pladsen: Mere plads!

Det er altså rummelighed, der er den største faktor omkring valg af bil. Der skal være god plads på bagsæderne til børnene og samtidig god plads i bagagerummet.

Kernefamilien, som dine forældre er opvokset med, har gennemgået en mindre revolution. Der findes stadig far-mor og to børn, men så findes der også dine, mine og vores børn. Dertil kommer der en række hobbier, far eller mor der spiller golf eller går på jagt, børnene der går til ridning eller kører motorcross, den årlige kør-selv ferie sydpå med campingvogn, eller skiferie med alt udstyr...og så videre og så videre. Der skal altså vær plads til både familien og livet. Samtidig skal bilen være rar at køre i, både på lange strækninger og i den daglige bykørsel.

Der stilles, med andre ord, rigtig mange krav til en bil i dag og bilerne er heldigvis gode til at opfylde flere og flere behov. 

Bedste biltyper til familiebilen er:

Der findes rigtig mange forskellige biltyper, alt fra mikrobilen eller minibilen til en stor 9-personers mini ”bus”. Vi tilbyder alt fra den lille til den store, før i tiden var det typiske valg for de fleste familier, en stationcar. Og stationcar er bestemt det rigtige valg for rigtig mange, men der til kommet andre muligheder, som måske passer bedre til din familie.

- SUV’en (Sport Utility Vehicle) har virkelig vundet indpas på det danske bilmarked og tilbyder den høje indstigning samtidig med pladsen. Er SUV ikke helt stor nok, så er der en tredje mulighed

- MPV eller ”Multi Purpose Vehicle”. En stor MPV har typisk 7 pladser, så tæller din familie mere end 2 børn vil en stor MPV være et godt valg.

Det handler blot om at finde det helt rigtige og det vil vi gerne hjælpe dig med. Derefter skal du sætte dig ind i den, prøvekøre den, opleve den og til sidst blive overbevist. 

Herunder har vi samlet et udvalg af biler af de forskellige biltyper - Stationcar, SUV og MPV. 

Bedste familiebil i stationcar Bedste familiebil i SUV Bedste 7 personers familiebil

Book en familiebil ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Bedste familiebiler i stationcar

Disse af vores stationcars, mener vi passer perfekt til familien

Ford Focus Stationcar

Ford Mondeo stationcar

Dacia Logan

KIA Ceed

KIA Optima

Mazda 6

Peugeot 308

Peugeot 508

Renault Megane

Renault Talisman

Volvo V60

Volvo V90

Bedste familiebiler i SUV klassen

Vil du gerne have høj indstigning og samtidig masser af plads, så er disse nogle af vores bedste bud.

KIA Niro

Mazda CX5

Peugeot 3008

Nissan Qashqai

Nissan X-Trail

Peugeot 5008

Volvo XC60

7 personers familiebil

Tæller din familie mere end 2 børn? Så har vi disse modeller med plads til 7 personer.

Renault Espace

Renault Grand Scenic

Ford S-Max

Det syntes vores kunder