Få stor frihed med flexleasing 

Der er mange fordele ved flexleasing, f.eks. at du ikke skal betale den fulde registreringsafgift.

Flexleasing af brugte biler

VIS FLEXLEASING BILER
Der er mange fordele ved at vælge en flexleasing aftale

Ved flexleasing betales en forholdsmæssig registreringsafgift ud fra den ønskede periode. Det betyder, at afgiften ikke betales på én gang, som hvis du køber bilen på traditionel vis.

Hvad er fordelene ved flexleasing?

Ved flexleasing har du en mindre kapitalbinding sammenlignet med køb af en tilsvarende bil. Da der ved brug af flexleasing ofte er tale om special importerede biler, vil disse også være lettere at omsætte efter aftalens ophør, fordi bilen stadig er uden registreringsafgift og kan eksporteres til udlandet, hvor der typisk er en større efterspørgsel på sådanne biler.

Hvilke biler er egnet til flexleasing?

Flexleasing er mest velegnet til special biler, og biler, som du ønsker at bruge for en bestemt periode f.eks. en cabriolet i sommermånederne og en SUV i vintermånederne.

Hvem ejer bilen?

Bilen indregistreres med First Lease som ejer og dig som bruger.

Hvad sker der ved aftalens udløb?

Flexleasing modellen er yderst fleksibel ved aftalens udløb, og der vil være følgende muligheder:

  • Du kan forlænge aftalen for en ny periode.
  • Du kan betale den resterende del af registreringsafgiften til Skat, og bilen er herefter fuld berettiget til at køre på de danske veje.
  • Du kan eksportere bilen til udlandet.
  • Du kan sælge bilen til 3. part i Danmark.

Bemærk: Ved leasingperiodens udløb er du (leasingtager) forpligtet til på First Lease (leasinggivers) anfordring at anvise en momsregistreret erhvervsdrivende køber.

Hvad koster registreringsafgiften?

På biler der er 36 måneder eller derover, udgør den forholdsmæssige registreringsafgift 0,5 % pr. måned af bilens total vurderede registreringsafgift, samt et tillæg for forrentning af den tilbageværende ikke betalte registreringsafgift.
På biler der er 3-36 måneder gammel, udgør den forholdsmæssige registreringsafgift 1 % pr. måned af bilens total vurderede registreringsafgift, samt et tillæg for forrentning af den tilbageværende ikke betalte registreringsafgift.

Tak for din besked, vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Her kan du se et par eksempler på biler, hvor det er attraktivt med en flexleasing aftale. Vi har naturligvis mange flere biler, så hvis én af disse ikke lige har din interesse, så kontakt os - så finder vi præcis den bil du ønsker. Du kan også finde din drømmebil på fx. mobile.de - så hjælper vi med alt det praktiske. 

Det synes vores kunder