Clever ladeløsning til din el- eller hybridbil

Clever ladeløsning

Frihed til at køre som du vil

Hos Autohuset Vestergaard tilbyder vi Clever ladeløsninger, når du vælger en el- eller hybridbil. 

Clever tilbyder to former for løsninger, på den måde tilpasses det bedst muligt dine muligheder for opladning. Med Clever Unlimited får du en ladeløsning i hjemmet og ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk. Har du ikke mulighed for en ladeboks derhjemme, kan du med Clever Unlimited Network få ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk.

Vi tror på, at Clever er en løsning med masser af fordele. Du vil blandt andet opleve:

 • At du med en ladeboks i hjemmet, vil starte på et fuldt opladet batteri hver dag
 • Ubegrænset opladning på farten - og derhjemme 
 • Du vil altid kende din kørselsøkonomi, med en fast månedlig pris 
 • En app der altid giver dig et hurtigt og overskueligt overblik over, hvor du finder den nærmeste lader 
 • Ubegrænset garanti på ladeboks og installation 
 • Kundesupport døgnet rundt

Når du har valgt den løsning der passer dig, skal du ikke tænke på mere, så tager Clever efterfølgende hånd om: 

 • Afdækning af dine installations forhold
 • Opsætning af ladeboks på valgfri privat adresse 
 • Levering af velkomstpakke med din personlige ladebrik
 • Kvartalsvis tilbagebetaling af strømmen, du har brugt til opladning i hjemmet. Dette sker helt automatisk med Betalingsservice

 

SE BROCHURE

*Der tages forbehold for fejl og ændringer. 

Clever Unlimited

Clever Unlimited er lig med ubegrænset  opladning og fuld frihed. Du skal forholde dig til en fast pris om måneden, og kan lade ubegrænset - uanset om det er hjemme eller på farten. Prisen inkluderer både ladeboks, installation og ubegrænset strøm hjemme og på Clevers ladenetværk. 

Vælger du denne løsning, med en ladeboks i hjemmet, er du hverdag sikret at vågne til et fuldt batteri og ny energi. I din ladeløsning, er strømmen i hjemmets ladeboks inkl. i prisen og Clever betaler derved for den mængde strøm, der bruges til opladning af bilen. 

Kontakt din nærmeste Autohuset Vestergaard forhandler, for at få en pris på lige netop din el- eller hybridbils ladeløsning. 

SE PRIS

Clever Unlimited Network 

Clever Unlimited Network, er til dig der ikke har mulighed for at få installeret en ladeboks derhjemme. I stedet vil du få ubegrænset opladning, på hele Clevers netværk, rundt om i landet. 

Bestiller du denne løsning sammen med din nye bil, er du endnu hurtigere i gang. Med en ladebrik i velkomspakken og en Clever App, er du klar til at køre og lade som du vil.

I Clever app'en har du mulighed for at få et nemt og hurtigt overblik over de ladestationer, der er rundt om i landet. 

SE PRIS

Fordelene ved Clever 

Der er flere fordele ved, at have en ladeløsning hos Clever:

 • Hjælpen er altid nær - Få hjælp med personlig service og hjælp til alt fra installation, udstyr, abonnement eller noget helt fjerde. 
 • Frihed - Der er aldrig lang til den nærmeste lader, når du er på farten. Ladenetværket udvides iøvrigt hele tiden, med nye og hurtigere ladere. 
 • Hurtig opladning på farten - På 50 kW ladestanderne tager det kun 20-30 min at oplade din bil til ca. 100 km kørsel. På lynladesationerne kan du endda oplade endnu hurtigere.
 • App - Clevers app er din personlige hjælper, der guide dig til at finde en hurtig og nem vej til opladning. 
 • Fuldt batteri når du vågner - Men en ladeboks i hjemmet, sparer du tid i en travl hverdag. Bilen er klar og batteriet er ladet op, uden du skal tænke over det. 
Clever ladestation

Opladning når og hvor det passer dig

Når du køber en elbil eller plugin-hybridbil gennem Autohuset Vestergaard, har du mulighed for at vælge Clever Unlimited til bilen, som giver dig ubegrænset opladning hjemme og på Clevers ladenetværk.

For en fast månedlig pris er du fri til at køre og lade, alt det du vil. Med en ladeboks hjemme* vågner du til et fuldt batteri og fuld frihed – hver dag.

*Du får installeret en ladeboks hjemme, så du kan lade ubegrænset i al den tid, du har Clever Unlimited. Ladeboksen er Clevers ejendom, og der er ubegrænset garanti på denne samt installation. Kræver installationen særlige ydelser såsom grave- eller stilladsarbejde er dette ikke inkluderet. Langt de fleste har mulighed for at få installeret en ladeboks fra Clever på deres privatadresse. Pris for startpakken til Clever Unlimited varierer fra bil til bil. Få mere information fra din forhandler

Clever ladeboks hjemme

Få ny energi på Danmarks stærkeste ladenetværk

Hvis du primært ønsker at lade på arbejdet, når du køber ind eller er på farten, kan du vælge Clever Unlimited Network. Det er også til dig, der ikke kan få installeret en ladeboks hjemme, måske fordi du bor i lejlighed. På den måde bruger du i stedets Clevers offentlige ladere som din primære kilde til ny energi på din bils batteri. Med Clevers app kan du nemt finde dit nærmeste ladepunkt og se, om det er ledigt. Du kan få overblik over ladepunkterne i Danmarks stærkeste ladenetværk ved at downloade Clevers app

Hent app til iPhone Hent app til Android
Clever opladning på farten

Installation af ladeboks & strømforbrug

Skal du have Clever Unlimited til din bil, kommer Clever og installerer en intelligent ladeboks, som du kan lade ubegrænset på i al den tid, du har dit abonnement fra Clever. Og da du betaler for ubegrænset opladning via dit abonnement, får du hvert kvartal tilbagebetalt et beløb for den mængde strøm, du har brugt til opladning hjemme. Clever fjernaflæser nemlig dit strømforbrug på ladeboksen og tilbagebetaler efter gældende tilbagebetalingssats – helt automatisk.

Om tilbagebetaling

Langt de fleste kan få installeret en ladeboks til opladning hjemme. Hvis du har egen fast parkeringsplads eller indkørsel med forbindelse til din eltavle, kan Clever i udgangspunktet installere en ladeboks hos dig.

Bor du i etageejendom eller i rækkehus uden egen parkeringsplads, og hvor Clever ikke kan installere en ladeboks med direkte forbindelse til din eltavle, kan det godt betyde, at du ikke kan få installeret en ladeboks hjemme, som del af dit Clever Unlimited-abonnement. I stedet kan du lade på Clevers netværk med et Clever Unlimited Network-abonnement.

Om installation
Clever ladestation

Det får du med opladning fra Clever

Clever Unlimited

Ubegrænset e-mobilitet hjemme og ude for en fast månedlig pris

 • Ubegrænset opladning hjemme
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Installation af ladeboks med ubegrænset garanti
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Vælg frit mellem tre farver på ladeboksen
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Fast månedlig pris for Clever Unlimited:

Elbil: 749 kr./md.
Plugin-hybridbil: 369 kr./md.
LÆS MERE

Clever Unlimited Network

Ubegrænset e-mobilitet på Clevers netværk for en fast månedlig pris

 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Fast månedlig pris for Clever Unlimited Network:

Elbil: 625 kr./md.
Plugin-hybrid: 245 kr./md.
LÆS MERE

Det syntes vores kunder