Kun de bedste brugte biler fra os

APPROVED er din garanti for, at bilen er gennemtjekket, og at alle serviceeftersyn er overholdt.

Approved brugt bil

Vores brugt bil koncept approved

Når man investerer i en brugt bil, kan det ikke undgås, at tanken om, hvordan bilens tidli­gere ejer har vedligeholdt bilen, melder sig. Og på det punkt behøver du ikke bekymre dig. APPROVED er din garanti for, at bilen er gennemtjekket, og at alle serviceeftersyn er overholdt. Med andre ord, så sikrer vi at du som kunde får en gennemtjekket bil, når du handler hos os.

Vi forstår dig
Hos Autohuset Vestergaard er vi passionerede bilmennesker. Og det gælder alle biler. Derfor kan du være sikker på, at du altid møder oprigtigt interesserede mennesker, der forstår din situation, uanset om du står over for investeringen i din første bil, en udskiftning af din eksi­sterende bil, eller har brug for en ekstra for at få hverdagen til at hænge sammen.

Investeringen i en brugt bil er en tillidssag. Derfor skal du altid mærke, at vi stræber efter at give dig den bedste oplevelse. Vi giver dig ikke bare nøglerne og sender dig af sted, for det er vores erfaring, at tilliden opstår, når du igen og igen oplever vores høje faglighed, den ekstra­ordinære indsats og oprigtige interesse i at have dig som kunde.

Vi er stolte over vores virksomhed og over, at du har valgt os. Og vi stræber hver dag efter, at dine oplevelser hos Autohuset Vestergaard giver dig lyst til at vende tilbage. På gensyn og god fornøjelse med din APPROVED brugte bil.

Du får en god oplevelse igen, og igen
Din Approved bil er passet og plejet efter alle kunstens regler. Det er din garanti for, at service er overholdt – og bilen ikke har været udsat for større skader, der har udført service på bilen. Bilfabrikanterne bliver nemlig ved med at udvikle på bilmodellerne, efter de er sendt til forhandleren. Derfor er det en rigtig god ide, at blive ved med at anvende et autoriseret værksted. Når du får udført autoriseret service, får du automatisk glæde af opdateringerne, så din bil fortsætter med at være driftssikker, økonomisk og miljøvenlig.

Det er blot nogle af de mange fordele, du opnår, når du vælger os som autoriseret værksted til din brugte bil. Derudover bliver bilen selvfølgelig serviceret af medarbejdere, der altid har den nyeste viden fra eksklusive kurser for autoriserede værksteder. Vi er specialister i at servicere din bil professionelt og med et fagligt niveau, du ikke finder mange andre steder – og så øger det bilens værdi, hvis du en dag vil sælge den igen.

VIS TJEK SKEMA