AV FLEXLEASING

Få din luksus bil på en billig flexleasing aftale hos os

Flexleasing i samarbejde med First Lease

Autohuset Vestergaard tilbyder, i samarbejde med First Lease, flexleasing af special importerede biler fra Tyskland. Vi står for hele forløbet – lige fra rådgivning om bilvalg, til afhentning og tjek af bilen hos den udenlandske forhandler, inden den importeres. Er du interesseret i Flexleasing så kontakt os, og vi hjælper dig med den rigtige løsning. 

 

Lige nu har vi 0 biler til der kan flexleases.

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på flexleasing.

Liste Galleri

Hvad er flexleasing?

Ved flexleasing betales en forholdsmæssig registreringsafgift ud fra den ønskede periode. Det betyder, at afgiften ikke betales på én gang, som hvis du køber bilen på traditionel vis.

Hvad er fordelene ved flexleasing?

Ved flexleasing har du en mindre kapitalbinding sammenlignet med køb af en tilsvarende bil. Da der ved brug af flexleasing ofte er tale om special importerede biler, vil disse også være lettere at omsætte efter aftalens ophør, fordi bilen stadig er uden registreringsafgift og kan eksporteres til udlandet, hvor der typisk er en større efterspørgsel på sådanne biler.

Hvilke biler er egnet til flexleasing?

Flexleasing er mest velegnet til special biler, og biler, som du ønsker at bruge for en bestemt periode f.eks. en cabriolet i sommermånederne og en SUV i vintermånederne.

Hvem ejer bilen?

Bilen indregistreres med First Lease som ejer, og dig som bruger.

Hvad sker der ved aftalens udløb?

Flexleasing modellen er yderst fleksibel ved aftalens udløb, og der vil være følgende muligheder:

  • Du kan forlænge aftalen for en ny periode
  • Du kan betale den resterende del af registreringsafgiften til Skat, og bilen er herefter fuld berettiget til at køre på de danske veje
  • Du kan eksportere bilen til udlandet
  • Du kan sælge bilen til 3. part i Danmark

Bemærk: Ved leasingperiodens udløb er du (leasingtager) forpligtet til på First Lease (leasinggivers) anfordring at anvise en momsregistreret erhvervsdrivende køber.

Hvad koster registreringsafgiften?

På biler der er 36 måneder eller derover, udgør den forholdsmæssige registreringsafgift 0,5 % pr. måned af bilens total vurderede registreringsafgift, samt et tillæg for forrentning af den tilbageværende ikke betalte registreringsafgift.

På biler der er 3-36 måneder gammel, udgør den forholdsmæssige registreringsafgift 1 % pr. måned af bilens total vurderede registreringsafgift, samt et tillæg for forrentning af den tilbageværende ikke betalte registreringsafgift.

I tillæg til ovenstående er der omkostninger til etablering af leasingkontrakten, forsikringserklæring samt evt. GPS overvågning.