BRUGTE BILER FRA PEUGEOT

Er du på udkig efter en brugt bil? Så se vores store udvalg herunder

PEUGEOT HAR I MANGE ÅR VÆRET BLANDT DANMARKS FORETRUKNE BILMÆRKER OGSÅ SOM BRUGT. DERFOR ER PEUGEOT SELVFØLGELIG OGSÅ AT FINDE HOS OS

Hvad end du har behov for en smart bybil eller en større familiebil, har Peugeot helt sikkert svaret. Her får du altid værdi for pengene, der er nemlig ikke mange mærker der topper Peugeot hvis man sammenligner pris og kvalitet. Peugeot har mange forskellige modeller som kan fås hos Autohuset Vestergaard – også brugt! Eksempelvis den lille Peugeot 108, den mere praktiske Peugeot 208 eller den lækre familiebil 308. Alle modeller giver enorm køreglæde, har gode køreegenskaber samt masser af ekstraudstyr. Har du måske behov for endnu mere plads er der også råd for det. Den nye model, Peugeot 5008 er lækker og mere rummelig, samtidig med den deler de værdier der gælder for alle de andre modeller. Varebiler er også et sted, hvor Peugeot har et kæmpe udvalg.

Alle disse modeller, samt flere andre, er at finde i vores store udvalg af brugte biler. Det er din tilfredshed og køreglæde der er vigtigst for os, og vi står derfor altid klar med gode råd og vejledning. Så kom endelig forbi vores afdeling i Birkerød til en snak og en prøvetur af din nye Peugeot.

VI HAR LIGE NU 10 BRUGTE PEUGEOT BILER PÅ LAGER.

Liste Galleri
1