BRUGTE BILER FRA KIA

Er du på udkig efter en brugt bil? Så se vores store udvalg herunder

STOR PRODUKTKVALITET OG FREMRAGENDE BRÆNDSTOFØKONOMI ER BARE NOGLE AF DE TING DU FÅR MED I KØBET AF EN KIA – OGSÅ NÅR DU KØBER EN BRUGT KIA MODEL

KIA har gennemgået store og positive forandringer gennem de sidste 10 år, og det skinner igennem på markedet. KIA har en bred vifte af modeller, fra den praktiske og ikke mindst økonomiske KIA Picanto til familiebiler som eksempelvis KIA Carens. Disse modeller, og mangle flere, er også at finde blandt Autohuset Vestergaards store udvalgt af brugte biler. KIA er kendt for deres høje niveau af standardudstyr i deres biler, deres køreegenskaber og at du får meget for pengene. Vælger du at købe en brugt KIA følger det førnævnte selvfølgelig med, samtidig med at du altså får meget mere for meget mindre. KIA er derudover også blandt markedets bedste, når det handler om brændstoføkonomi.

Ønsker du at vide meget mere om de mange forskellige KIA modeller eller at få en prøvetur, så står vi klar til at hjælpe dig. Vores uddannede KIA konsulenter finder du i en af vores afdelinger i henholdsvis Vejle, Kolding, Fredericia og Svendborg.

VI HAR LIGE NU 49 BRUGTE KIA BILER PÅ LAGER.

Liste Galleri