Bilvurdering af din bil

Lad os lave en bilvurdering af din brugte bil. Det er 100% uforpligtende og vi giver dig altid en fair samt realistisk pris på din bil og en forklaring på vores vurdering.

Hvad er min bil værd

Få en pris på din brugte bil

Hvad er min bil værd?

Det spørgsmål er ganske almindeligt at stille, hvis du går med tanker om at skifte din brugte bil, eller du bare har behov for at sælge den.
Vi vurderer rigtig mange brugte biler hver dag, og vi går op i at vurdere bilen fair og realistisk. Der findes mange tjenester på nettet i dag, der tilbyder vurdering af bilens pris. De fleste af disse services vurderer ud fra salgs-data, hvilket i mange tilfælde giver en ganske forkert pris. Du ender dermed med, at få forkerte forventninger til bilens værdi.

Vi gør det på den gode gammeldags måde, men stadig 100% online. Når du udfylder formularen her på siden, så modtager vores online-team din bil til vurdering, herefter bliver bilen vurderet af én af vores eksperter, hvorefter du vil blive kontaktet og præsenteret for prisen på din brugte bil. Den pris du modtager på køb af din bil, er den du som minimum får. Vi har kun et enkelt forbehold og det er at vi, naturligvis lige skal se bilen fysisk, det er dog yderst sjældent at vi er nødsaget til at justere prisen op eller ned.

Skal vi købe bilen eller skal den indgå i en byttehandel?

Ofte har vores kunder en brugt bil som de ønsker skal indgå i handlen med en fabriksny eller nyere brugt bil. Vi har hele 11 forskellige bilmærker og altid mere end 700 brugte bil til salg, så har du allerede en bil du er interesseret i, så står vi selvfølgelig til rådighed med vejledning.
Skal bilen sælges fordi dit behov er ændret, så køber vi den gerne. Vi er altid på udkig efter gode brugte biler og giver altid en god pris. Det kan være meget tidskrævende at sælge bilen privat, hos os får du en hurtig handel samt sikkerhed.

 

Det er 100% uforpligtende.

Vi vurderer meget gerne din bil uanset om du lader os købe den eller du handler hos en anden forhandler. Vores bilvurdering er gratis og det er helt op til dig, om du vil handle med os efter bilvurderingen.

Før du stater din bilvurdering.
Da ønsker at give dig den rigtige og realistiske pris, så har vi behov for information om din bil. Der er derfor nogle trin i bilvurdering som er nødvendige.

Din bils registreringsnummer (nummerpladen)
Via din nummerplade kan vi finde alle bilens stamdata. Tjek gerne at vi har de helt rigtig data på din bil, model, udstyrsvariant ect.

Billeder af din bil.
Det er faktisk helt umuligt at give en retvisende pris på din bil, uden at vi som min. kan se ét billede af bilen. Det er derfor et krav hos os, at du skal medsende ét eller flere billeder.

OSB! ”Antal felter lak”
Her spørg vi til noget, som mange måske ikke helt ved hvad betyder. Hvis din bil f.eks. har en rids på døren og et stort stenslag på kølerhjelmen, så skal antallet af lak felter være ”2”. Da bilen er en brugsgenstand, så er normalen for lak felter cirka 2, så er du i tvivl så vælg ”2”. Skulle der være færre eller flere, så tager vi dialogen, når vi ser bilen fysisk og hvis du naturligvis vælger os som forhandler.

Start min bilvurdering

Lad os give dig en pris på din brugte bil allerede i dag. 

Bilen er allerede ved at blive vurderet eller kunne ikke findes.
Der skal uploades mindst et billede

Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt med en pris på din bil.

Tilbage til siden

Det syntes vores kunder