Sælger aflevere nøgler til kunde

Lån til din nye bil hos os...

Vi tilbyder lån helt uden udbetaling.

Billån uden udbetaling

Kan jeg få et billån, uden udbetaling? Ja, hos os kan du.

Professionel rådgivning handler ikke bare om, hvilken bil der passer til dig og dine behov. Det handler også om, hvilket billån der passer til dig og din økonomi. Derfor er vores salgskonsulenter eksperter, ikke bare i biler, men også i billån, rentesatser og tilbagebetalingsmuligheder. Hos os kan vi tilbyde dig et billån helt uden finansiering – et billigt billån med masser af fordele, hvis du spørger os. 

Hvorfor er billån uden udbetaling en god idé?
Hvad enten du er på udkig efter ny bil, en demobil eller en lettere brugt bil, kan vi tilbyde dig et billån uden udbetaling. Det er en rigtig god løsning, enten hvis du ikke ønsker at bruge din opsparing som udbetaling, eller du ikke har nok friværdi i din nuværende bil. For at kunne give dig den bedste løsning på markedet, samarbejder vi med forskellige finansieringsselskaber. Al kommunikation forgår direkte med os, også hvis der er noget, du er i tvivl om, naturligvis.

Fordele ved billån uden udbetaling

Når du tager et billån uden udbetaling er renten naturligvis en lille smule højere. Til gengæld er der masser af andre fordele:

  • Ingen udbetaling
  • Evt. opsparing eller friværdi bliver ikke brugt op
  • Du sparer de ekstra udgifter til tinglysnings- og stempelafgift

Vi gør det med småt - STORT!

Hos os må du gerne stille krav. Det gør vi nemlig også til dig. For at tage et billån uden udbetaling hos os, skal vi bruge husstandens seneste årsopgørelse. Derudover skal du have en positiv formue på mere end 50.000,- og ikke være registreret i RKI.

Vil du gerne høre mere om vores billån uden udbetaling?
Kontakt os her eller besøg dit lokale Autohuset Vestergaard.

Vi glæder os til at snakke med dig.

Vil du hellere lease eller låne til normal rente?
Læs mere om vores andre finansieringsmuligheder som fx privatleasing eller finansiering.