SKADECENTER - PLADEVÆRKSTED

Vi får dig sikkert på vejen igen, når uheldet har været ude...

HVEM SKAL VÆLGE VÆRKSTED FOR DIN BIL?

Der er tryghed i at vide, hvem der udbedrer din bil efter en trafikskade

Hvis din bil har fået en trafikskade, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvem der udbedrer skaden. Det kan have store konsekvenser for bilens sikkerhed, hvis det værksted der reparerer bilen ikke har de nødvendige kompetencer. Desværre viser crash tests nemlig, at biler der er repareret efter forældede vejledninger ikke er sikre ved en ny kollision.

Mange forsikringsselskaber bruger et forudbestemt værksted, og det er en udbredt misforståelse, at du ikke selv må vælge, hvilket værksted du ønsker at bruge. Når du selv bestemmer værkstedet, undgår du at ende ved et værksted, der ikke er kvalificeret til at udføre arbejdet eller ikke kender din bil. Hos Autohuset Vestergaard har du garanti for, at vi arbejder efter opdaterede vejledninger fra fabrikanterne og har den nyeste viden om området.

På vores skadecenter er vores pladesmede specialister i at reparere alle former for trafikskader, og er derfor kvalificeret til at udbedre skader på alle bilmærker. Vi ved, hvad der kan rettes, og hvordan du får det sikreste resultat, når bilen skal på vejen igen efter et uheld. Du kan altid være sikker på, at vi bruger originale reservedele og udfører korrekt pladearbejde, så din bil ikke udgør en øget risiko, hvis der skulle opstå endnu en trafikskade. 

I videoen kan du høre mere om hvor vigtigt det er at vælge et autoriseret værksted, hvor kvalitet og sikkerhed er i fokus. 

Kontakt

FIND NÆRMESTE SKADECENTER


Du kan se meget mere info på www.skadesinfo.dk

Kolding
Trianglen 4
6000 Kolding

Vejle
Løversysselvej 9
7100 Vejle

Odense
Svendborgvej 90
5260 Odense S

Nærum
Nærum Hovedgade 1
2850 Nærum

Birkerød
Birkerød kongevej 56
3460 Birkerød

Horsens
Ormhøjgårdvej 2
8700 Horsens