BMW SERVICE VÆRKSTED

Skal din BMW på værksted, eller have et serviceeftersyn? Bestil tid online og kom forrest i køen.

Autoriseret BMW værksted - Vi passer på din BMW

BMW er en verden af innovativt design, køreglæde og prisvindende luksusbiler. Det er kort sagt en passion. Du kan være helt sikker på, at vi deler din passion for BMW på vores autoriserede BMW-værksted i Birkerød. Det er en stor fordel at vælge et autoriseret værksted til din bil, og på den måde sikre du også at din bil altid er i absolut topform.

Vores BMW-mekanikere er udannede specifikt til at varetage netop dette bilmærke, og er hele tiden i tæt elektronisk kontakt med BMW hovedkontoret Vi sørger altså på den måde for altid at være 100 opdaterede, således vi kan tilbyde den bedste service til dig og din bil, samtidig med at du får maksimal udnyttelse af bilens muligheder. Vi anvender selvfølgelig kun originale BMW-reservedele og garanterer dig, at din BMW serviceplan bliver overholdt, så din fabriksgaranti bibeholdes.

Besøg vores værksted og oplev den fælles passion vi deler for BMW med personlig og professionel betjening, når du afleverer din bil. Vi bor kun 20 minutter fra København og er altid klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan også nemt og hurtigt booke service online.

Tilbud lige nu!

TILBUD LIGE NU!

Nævn rabatkoden "15" og få 15% på dit serviceeftersyn

OLIESKIFT

Fra 1.399,- kr. (Model afhængig)

OPDATERING AF NAVIGATION

1.650,- kr.

Find os lige her