AUTORISERET SERVICE VÆRKSTED

Book online tid på vores værksted - vi er i hele Danmark

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VORES AUTOVÆRKSTED?

I sidste ende er valg af værksted en beslutning, du som kunde selv skal træffe. Dog vil vi, hos Autohuset Vestergaard, klart anbefale dig at vælge et autoriseret værksted. Ifølge EU-lovgivningen på området hedder det sig nemlig, at din bil kun er dækket af garantien, såfremt den er serviceret efter producenternes anvisninger og krav. Derfor forekommer det tydeligt at du selv er herre over hvor din bil skal serviceres, når du er ejer af en bil med fabriksgaranti. I denne forbindelse er der mange ting du skal være opmærksom på, og som gør, at det klart er en fordel for dig at køre din bil hen til et af vores værksteder. En af de meget vigtige ting at lægge mærke til er, at hvis du tager valget om at gå til et uautoriseret værksted, ligger den fulde bevisbyrde hos dig selv. Det vil sige, at hvis dit serviceeftersyn ikke er foretaget ud fra producenternes anvisninger, eller skulle det ske at den reparation de har foretaget fører til yderligere skader på din bil, kan bilproducenten ikke længere stå bag fabriksgarantien og den vil hermed ophøre. Et eksempel herpå kunne være at der bliver hældt forkert olie på din bil eller at de bruger uoriginale reservedele – begge ting, kan medføre yderligere stor skade på din bil. Men vælger du i stedet et af vores autoriserede værksteder, er dette en situation vi vil garantere dig at du ikke kommer ud for.

Det samme gælder, hvis det skulle ske at din bil kommer ud for en skade i trafikken. Det er i sådan en situation heller ikke helt lige meget hvem der udbedrer skaden.  Det kan have store konsekvenser for dig og dine passagerers fremtidige sikkerhed, hvis det værksted der udfører reparationen af din bil, ikke er i besiddelse af de korrekte og nødvendige kompetencer. Desværre viser diverse crash tests nemlig, at de biler der ikke er repareret efter bilproducenternes anvisninger, ikke er 100% sikre ved en ny kollision. 

Autoriserede værksteder bruger altid originale reservedele, og vi kan skaffe dem hjem hurtigere end et uautoriseret værksted kan. Vi arbejder efter leverandørernes krav og vi bliver konstant kontrolleret. Det gør at vi hele tiden er up-to-date og at vi yder den absolut bedste service på området. Vores mekanikere og karrosseriteknikkere bliver løbende uddannet indenfor de bestemte mærker, og bliver på den måde specialiserede indenfor bilerne så de altid er på forkant med de karakteristiske fejl der kan være på de enkelte bilmodeller. 

Ønsker du også at din bil konstant skal være optimeret med hensyn til køreegenskaber, miljøhensyn og brændstoføkonomi, er det også en god idé at vælge et af vores autoriserede værksteder. I alle nyere biler er der en masse forskellige computere der hele tiden skal opdateres, fuldstændig ligesom en hvilken som helst anden computer. Vi har på vores værksteder, investeret i diagnosetestere der kommunikerer med computerne i din bil. De stiller lynhurtigt en diagnose og sørger for at få opdateret din bil så den hele tiden har den nyeste software. Derudover kan vi via dit stelnummer hele tiden få oplyst de produktforbedrings- samt sikkerhedskampagner der skal udføres på din bil. Så når du har din bil til eftersyn på et af vores autoriserede værksteder, er du altid sikret de bedste optimeringer til lige netop dit køretøj. 

Ønsker du at booke en tid til et serviceeftersyn uden for vores værksteders åbningstider, så kan du i ro og mag booke online her. Har du en bil, der er under 12 måneder gammel, og ikke har fået foretaget første serviceeftersyn, så tilbyder vi at tegne en Tryghedsaftale. Med en Tryghedsaftale er du garanteret 100% budgetsikkerhed og du slipper dermed for uforudsete værkstedregninger. Din bil er dækket med al service, vedligeholdelse og reparation (undtaget dæk). Vores mekanikere kan deres håndværk, også når det kommer til din bil. Hvad enten du kører Volvo, Renault, KIA, Ford, Mazda, Fiat, Alfa Romeo, Peugeot, BMW, Jeep® eller Nissan har vi en ekspert på området, og af samme grund har vi autoriseret bilservice og bilreparation af disse 11 bilmærker. Hos os er kundeservice et nøgleord. Derfor står vi også altid klar til at servicere dig, uanset hvor og hvornår, så du hurtigt og effektivt kan komme videre ud på vejene.   

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Loading...

BILLIG BILPLEJE

Ønsker du at passe ekstra godt på din bil. Så forkæl den med en professionel klargøring hos Autohuset Vestergaard.

SE MERE OM BILPLEJE HER

DIT LOKALE SKADECENTER

Der er tryghed i at vide, hvem der udbedrer din bil efter en trafikskade.

SE MERE OM SKADECENTER

FÅ ET TRYGHEDSEFTERSYN

Et serviceeftersyn af din bil inkl. gratis vejhjælp. Gælder biler, der er +5 år gamle.

SE MERE OM TRYGHEDSEFTERSYN