Opel hos Autohuset Vestergaard

Opel modeller der ændre pris efter 18/12 2020

Se hvilke Jeep modeller der ændrer pris i forbindelse med afgiftsændring

Den nye finanslov gør at vi har flere Opel modeller, der vil falde i pris efter d. 18/12.2020. Her på siden får du et overblik over, hvilke biler du kan spare penge på. 

Vi forsætter med stor fokus på COVID-19 sikkerhed

Hos Autohuset Vestergaard har vi iværksat flere initiativer, for at mindske smitten af Covid-19.
Vi har stor forståelse og respekt for, at vi håndterer det, der for dig kan være altafgørende for dig og din hverdag - nemlig dit transportmiddel.

Få hjælp her

Har du behov for hjælp, råd og vejledning så kontakt os hurtigst muligt. Der er rigtig mange som ønsker en af modellerne til den billige pris, derfor kan du med fordel benytte en af vores online formularer.

Vedr. COVID-19, her er det helt op til dig som kunde, hvordan DU ønsker at vi skal "mødes". Det kan være via video, at én i husstanden afhenter bilen til fremvisning derhjemme, eller noget helt andet - det er helt op til dig. 

UNDER OPDATERING

Har du spørgsmål til de nye afgifter, så kontakt os her. 

Tak! Vi forsøger at kontakte dig, på de oplysninger du har angivet indenfor få timer. 

Vælg den form du ønsker vi skal mødes på 

Hvis det er indenfor normal åbningstid, så vil vores bilekspert ringe dig op indenfor 3 timer, ellers som det første dagen efter. Vores bilekspert og du vil pr. telefon finde den dag, der passer dig bedst, samt det præcise tidspunkt. Vælger du, at vi skal komme til dig, så vil vores bilekspert spørge ind til behov, således han/hun kan medbringe den bil, du er interesseret i. 

Det syntes vores kunder