Sommerkonkurrence 2017

Vinderne er: 

Svendborg
Vibeke Hølund:

Fredericia:
Susanne Jensen:

Birkerød:
Andrea Gillow Kloster:
Sommeren er lig med sol og afslapning og efter et par ugers ferie, er det ikke kun dig der har fået lidt kulør, det har din bil også – især hvis du har været på bilferie. Men i modsætning til dig, så ser bilen måske ikke lige så godt ud med den nye kulør. Står bilen derfor støvet og beskidt, er det på tide at gøre noget ved det.

MEN TØV IKKE FOR DET HAR AUTOHUSET VESTERGAARD EN LØSNING PÅ!

Når du deltager i denne konkurrence kan du vinde en ”EFTER SOMMERFERIEN RENGØRING AF DIN BIL”, og det eneste du skal gøre er at svare på de to spørgsmål, så deltager du i lodtrækningen om 3 x gavekort til en værdi af kr. 949,-.

Vil du gerne være helt sikker på at få en rengøring af din bil, så kan du kontakte et af vores ti værksteder og bestille tid. Pris kr. 949,-

EFTER SOMMERFERIEN RENGØRING

AF DIN BIL INDEHOLDER:
• Behandling med insektrens
• Behandling med fælgrens
• Maskinvask
• Pudsning af alle ruder
• Indvendig støvsugning
• Aftørring af instrumentering og påføring af vinylpleje
• Aftørring af dæk samt påføring af dækpleje

DELTAG HER.

SVAR PÅ FØLGENDE SPØRGSMÅL.

1: I sommerkataloget findes en sikkerhedspakke som er god at have med på kør-selv-ferien. Hvad indeholder pakken?

2: Hvad koster en AC rens hos Autohuset Vestergaard, hvor du får airconditions systemet renset, så du undgår at øjnene løber i vand, næsen klør og irriterende nysen?

SE VORES KATALOG HER:

Loading...

KONKURRENCEBETINGELSER
Vi trækker tre vindere blandt alle, der har svaret rigtig på de to spørgsmål på Autohuset Vestergaards hjemme- eller Facebookside inden den 31. august 2017. Lodtrækningen foregår ved tilfældig udtrækning. Vinderen får direkte besked den 4. september 2017 og offentliggøres på vores hjemme- og Facebookside. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Ansatte hos Autohuset Vestergaard A/S samt medlemmer af disses husstande kan ikke deltage.