Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

13.10.2017

Emne:

Nye biler

Ny KIA Stinger er en KIA i GT-klassen

KIAs nye GT-variant har 3,3 liters V6 motor og 370 hestekræfter. Frederik T. Frey har testkørt den nye model, læs mere om hvad han siger her.

Den nye KIA Stinger har mange flere fordele end ulemper

KIA slår vingerne ud i GT-klassen med den splinternye og luksuriøse Stinger.

KIAs nye GT-variant har 3,3 Liters V6 motor og 370 hestekræfter. Frederik T. Frey har testkørt den nye model, og han fandt tre ting han var vild med og kun én enkelt ting han ikke kunne lide.

Han giver udtryk for at han er vild med det nye udvendige design af bilen, specielt omkring bagenden. Den har brede bagskærme og en stor C-stolpe, hvilket er med til at sende et signal om det er en særlig bil. Han udtaler om bilens udseende at den er ”gammeldags på den der lidt fede måde”.

KIA Stinger fås både med baghjulstræk og firehjulstræk. Men selvom den ene variant er med firehjulstræk, trækker den også med baghjulene når den kan komme til det, ”det er ret fedt at du lige kan få bagenden til at trække lidt ud, når du går på gassen”.

Sidst men ikke mindst synes han at det er relevant at se på listen over standardudstyr og sammenligne den med listen over ekstraudstyr – nemlig fordi listen med standardudstyr er en hel del længere end listen med ekstraudstyr. Der er altså masser af udstyr med i bilen fra starten.

Til sidst påpeger han dog, at han synes at bilen er lidt for tung.