VOLVO XC90

Pris fra: 1.024.765,-

Volvo's største model er XC90, og findes med fem eller syv pladser. Oplev denne SUV i Vejle, Kolding, Odense eller Nærum. 

Skriv til os her!
Behov for beskatningsprisen eller et konkret købstilbud? Så er vi klar til at hjælpe.

Loading...

DEN NYE VOLVO XC90 ER KOMPROMISLØS SKANDINAVISK ELEGANCE PÅ HØJESTE PLAN

Volvo har overgået sig selv med deres nye XC90 model. Ved en kombination af splinterny og banebrydende teknologi, avanceret sikkerhedssystemer og stilrent skandinavisk design, har de formået at kreerer en luksus SUV der ligger i toppen af sin klasse.

Volvo udtaler selv, at de med udviklingen af denne bil, har formået at skabe en af verdens mest sikre biler – og sikre biler er noget Volvo i den grad forstår sig på.

Den nye XC90 har fået tildelt 5 stjerner i Euro NCPA testen og er den første model til at score fuldt point i 2 Autonomous Emergency Braking tests, nemlig henholdsvis AEB City og AEB Interurban. Begge tests udføres af uafhængige organisationer – det viser altså igen at Volvo, via deres dominans og innovationsarbejde, bliver ved med at ligge i spidsen når der tales om sikkerhed.

Ud over sikkerheden, vil vi tillade os at kategoriserer bilen som ren håndværkerkunst. Alle elementer er fremstillet i de bedste materialer som eksempelvis kornet træ og blødt læder, og de harmonerer perfekt med hinanden. Der er virkeligt sans for detaljerne med unikke tiltag som krystalgearstang og forsæder med ventilation, der ydermere er formmæssigt inspireret af den menneskelige krop. Hver enkel detalje er nøje udvalgt for at gøre din kørsel enklere, sjovere og mindre stressende. Køreglæden har været top-of-mind hos Volvos designteam.

Det miljømæssige fodaftryk for XC90 modellen er også blevet forbedret samtidig med motorkraften. Volvos mantra er nemlig, at man ikke behøver at gå på kompromis med motorkraft og fremragende køreegenskaber, for at opnå effektivitet og samtidig udlede mindst muligt CO2. Den nye XC90 har derfor forskellige intelligente køreprogrammer, så som Comfort og Off Road.

Volvo har mennesket i fokus, og denne model er ingen undtagelse. Så har du forventninger om dynamisk kørsel, med raffineret komfort og sofistikeret design – så er Volvo XC90 altså bilen der opfylder dine behov. Kom endelig forbi i Vejle, Kolding, Odense eller Nærum til en prøvetur på første klasse. Vi står altid klar til en snak med gode råd og vejledning.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BILVolvo XC90