NY VOLVO XC60

Pris fra: 661.905,-

Kontakt vores Volvo afdelinger for mere information, du finder os i Kolding, Vejle, Odense og i Nærum.

Skriv til os her!
Er du usikker på noget omkring XC60? Så vil vi meget gerne hjælpe med en afklaring, vi sender også meget gerne et konkret tilbud.

Loading...

SVENSK DESIGN MØDER SMUKT INTERIØR I DEN NYE GENSKABELSE AF VOLVO XC60

Den nyrenoverede XC60 model er i fuld kontrol med dens unikke skandinaviske attitude og elegance. Følelsen af raffineret styrke kommer fra en kombination af en lang front, muskuløse hjulkasser og korte udhæng. Det er en kunst at skabe en bil med attitude, og det er noget vi mener Volvo mestre til fulde.

Den nye XC60 er også udstyret med karakteristiske LED forlygter, der er med til at give bilen dens stærke identitet. ”God skandinavisk design er en skønhed der skal opleves” – sådan siger Thomas Ingenlath, Senior Vice President for design hos Volvo Cars.

Volvo har mennesket i fokus, det ses på stort set alle deres tiltag. Bl.a. kan man gøre sin XC60 personlig, ved at vælge den udgave der passer til dig og din personlighed. Du kan for eksempel vælge at tilføje omhyggeligt forarbejdet Diamant Cut Hjul.

Indvendigt udstråler den nye model naturlig skønhed, du kan altså nyde skandinavisk luksus hver dag i en kabine der er lys, rummelig og præget af kvalitetshåndværk. Det naturlige ligger i, at Volvo har tanke for miljøet og derfor er XC60 skabt af luksuriøse naturlige materialer. Det fineste læder samt ægte træ er altså med til at sørge for, at du til hver en tid får en unik køreoplevelse.

Intuitiv og nem teknologi i den nye model hjælper dig og gør livet lidt lettere – i hvert fald med henblik på at køre bil. Det er brugervenligt og enkelt at interagere med din XC60 via dens centerdisplay med touchskærm. Skærmen er netop designet til at være intuitiv og ganske naturlig at anvende, på den måde fjerner den heller ikke dit fokus fra vejen. Med Bowers & Wilkins får du også en uovertruffen lydoplevelse når du lytter til musik under din kørsel. 

Med den nye udgave af XC60 vil du altid føle dig i kontrol over bilen, uanset vejens overflade. Dette skyldes bilens nye luftaffjedring der skaber balance mellem komfort og håndtering. Sikkerheden er altid i top hos Volvo, og det her er ingen undtagelse. Den nyeste sikkerhedsteknologi er designet og udviklet til at du undgår kollisioner med andre bilister, ved at styre din XC60 væk fra potentielle ulykker. Ved hurtig hastighed hjælper teknologien dig med at holde dig i den rette vognbane og dermed minimerer stressede situationer der kan føre til ulykker.

Ydermere, er der mange forskellige teknologiske tilkøb til din XC60 som du kan vælge, hvilket gør det muligt for dig at skræddersy din nye Volvo SUV.

Så har du behov for en bil skræddersyet til netop dine behov, så er den nye Volvo XC60 lige sagen. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så kom forbi i Kolding, Vejle, Odense eller Nærum og få en prøvetur.Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL