VOLVO V60

Kampagnepris fra: 363.511,-

VOLVO V60 CC

Pris fra: 472.365,-

Den populære V60 kan du prøve i Vejle, Kolding, Odense SV eller i Nærum også i Cross Country udgaven. 

Skriv til os her!
Behov for afklaring på spørgsmål eller ønsker du et tilbud på V60 eller V60 CC, så sidder vi lige nu klar til at hjælpe. 

Loading...

MED EN VOLVO V60 FÅR DU EN BIL MED FART OG YDEEVNE

Ønsker du en bil der tilpasser sig lige efter dine behov og ønsker, uanset hvad du foretager dig? Så er den nye Volvo V60 lige netop den bil, du mangler i din hverdag. Volvo V60 er ikke blot en bil, som fragter dig fra A til B, det er en bil, der i en kombination af dynamik, stil og alsidighed giver dig lyst til at tage de længere snoede veje hjem i stedet for motorvejen. Volvo V60 er lavet til dig der har brug for en stationcars alsidighed, men samtidig ønsker en moderne sportsvogns avancerede køreegenskaber.

Udover det stilrene design udvendigt, har man hos Volvo selvfølgelig ikke gået på kompromis indvendigt, hvor kvaliteten er i top. Bilen er meget rummelig med plads til hele familien. Bagagerummet rummer 430 liter og dertil et splitbagsæde, hvis du har behov for at transportere større genstande. Sæderne byder ikke kun på god komfort, men også på fremragende støtte, så du i slutningen af hver tur, føler dig lige så rolig og udhvilet, som da du startede. I denne bil har man selvfølgelig også mulighed for ekstraudstyr, som eksempelvis:

  • Volvo On Call
  • Sportssæder
  • Sensus Navigationssystem

Volvo On Call forbinder dig og din bil samtidig med, at det også forbinder din bil og verden udenfor. Måden du styrer systemet på, er ved hjælp af en smartphone-app, som du kan bruge til at betjene bilen med, uanset hvor du er. En funktion der er super smart, er hvis man ønsker at forvarme sin bil i god tid, før den skal bruges. Det gør, at du er fri for at sætte dig ud i en kold bil og samtidig undgår du, at skulle skrabe din bil fri fra sne/is.

På trods af det lækre design og den smarte teknologi, kan vi ikke komme udenom Volvos DNA, som selvfølgelig er sikkerheden. Bilen er i besiddelse af et elektronisk sikkerhedssystem, som er samlet i en sikkerhedspakke, der indeholder: Adaptiv cruisecontrol, Driver alertsystem og blindspot system (ektraudstyr).

Blindspot ”ser” biler i den blinde vinkel bagude og advarer – det sikrer især ved overhalinger. Driver alert konstaterer, hvordan personen bag rattet kører, og hvis kørslen bliver for ujævn kommer advarslen: ”Kære fører, overvej, om du er ved at være træt og derfor bør tage en pause”.

Adaptiv cruisecontrol er et system, som automatisk justerer farten for dig. Det vil sige, at hvis en forankørende bil kører langsommere end dig, vil Volvo V60 automatisk sænke farten.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL