VOLVO V90

Pris fra: 525.795,-

Den nye V90 er gennemført luksus i topklassen af biler på de danske veje, søger du en bil i denne klasse, bør du prøve den nye V90'er. Du er meget velkommen i Vejle, Kolding, Odense SV og Nærum. Her har vi altid en bil klar til dig. Husk du kan bestille tid online. 

Skriv til os her!
"Hvilken variant passer mine behov", "Hvad koster et træk" - spørgsmålene kan være mange og vi vil meget gerne hjælpe med at besvare dem.

Loading...

VOLVO V90 ER ELEGANT OG ÆGTE SKANDINAVISK LUKSUS

Hop med på en uforglemmelig rejse i den nye Volvo V90. Bilen er definitionen på luksus og ren køreglæde.

Volvo har over 60 års erfaring med udvikling og produktion af stationcars eller "herregårdsvogne", som de er blevet kaldt i mange år. Den nye V90 er endnu et skridt fremad, når det angår æstetik, materialer og finish. Samtidig har den de praktiske egenskaber, der forbindes med stationcars, når de er allerbedst. Volvo V90 er et led i en langsigtet strategisk ambition om at blive en global Premium bilproducent. Drevet af komplet fornyelse af produktsortimentet, sigter Volvo mod højere mål og en forøgelse i det globale bilsalg. 

Volvo V90 er en moderne stationcar, der i en kombination af luksuriøse oplevelser, praktiske egenskaber og et elegant udseende definerer den fremtidige luksusbil. Interiøret i bilen er sofistikeret, og der er rigelig med plads til bagage, hvis du har hele familien med på tur.

I Volvo V90 går teknologi og bekvemmelighed hånd i hånd. Indvendigt vil du opleve hvordan lys, rummelighed og luksus, giver dig følelsen af at rejse på første klasse hver dag. Forsæderne er formstøbte, hvilket giver en fremragende støtte. Samtidig er der masser af justeringsmuligheder, så enhver kan finde den ideelle siddeposition. Der er naturligvis masser af standardudstyr i V90'eren og mange muligheder for ekstraudstyr:  

  • Massagefunktioner
  • Sædevarme på de bagerste yderpladser
  • Panorama glassoltag

Volvo V90 henvender sig især til familien, der ikke ønsker at lade sig begrænse. Derudover er bilen ideel som evt. firmabil.

Volvo V90 Cross Country

Ønsker du en bil, som mildt sagt tager dig med overalt, er Cross Country udgaven bilen, du drømmer om. I en kombination af design og robusthed har man skabt en bil, der er sofistikeret, sej og praktisk. Bilens forstørrede hjul og forøgede frihøjde giver dig følelsen af at kunne klare alle slags forhold. Volvo V90 Cross Country er forstærket med skid plates både foran og bagtil, som hjælper med at beskytte karosseriet, hvilket samtidig giver et robust udseende. Bilen er en ægte all-roader, som har teknologien til at tage dig steder hen, hvor det ikke behøver at afhænge af bilens begrænsninger. Cross Country udgaven er udstyret med et firehjulstræksystem, som holder bilen kørende, når vejene bliver ujævne, eller forholdene forværres. Derudover kan du ved hjælp af Drive Mode-menuen vælge at køre i ”Off Road”, som gør det lettere for bilen at agere på vanskelige underlag, som f.eks. vådt græs, mudder eller løst grus. Alt dette, plus meget mere, gør Volvo V90 Cross Country til en glimrende Allroad bil, som ikke lader sig begrænse.   

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL