VOLVO V40

Kampagnepris fra: 249.486,-

VOLVO V40 CC

Pris fra: 278.135,-

I Vejle, Kolding, Odense SV og Nærum kan du se og prøve V40 både som "almindelig" samt i Cross Country udgaven.

Skriv til os her!
Vi sidder klar til at give dig et tilbud på Volvo's "lille" bil eller svare på alle dine spørgsmål. 

Loading...

VOLVO V40, EN "MINI" BIL I VERDENS-KLASSE

Selvom V40 er Volvos mindste er den ligeså god som de største. 

Ønsker du en bil, som er kompakt og adræt, men alligevel føles stor og rummelig indvendig? Så er Volvo V40 modellen, bilen du drømmer om. Denne model er bygget til byen, og den behøver ikke råbe op for at blive lagt mærke til. 

Med sin V-formede motorhjelm og sine stærke skuldre, der strækker sig fra lige bag forlygterne, gør den nye Volvo V40 en imponerende figur på vejen og ved fortovskanten. Kombinationen af det skandinaviske design og bilens kompakthed giver bilen et ungdommeligt og sporty look.

Udover det meget stilrene design udvendigt, er man hos Volvo selvfølgelig ikke gået på kompromis indvendigt, hvor kvaliteten er i top. På trods af bilens kompakthed, vil du med det samme opleve kabinens rummelighed, når du sætter dig ind i bilen. Volvo V40 er inspireret af det svenske hjem, som byder på komfort, lys, naturlige materialer og godt håndværk. Kabinen i sig selv er en oplevelse med moderne interiør og mængden af innovative finesser. Bilen er desuden super praktisk indrettet, da der er sørget for, at du har rum til opbevaring af ting, der normalt vil gøre en kabine rodet i andre biler. Et eksempel på det er holderen til din kuglepen, rummet til solbrillerne samt afløbet til isskraberen. Desuden vil du i bagagerummet finde integrerede kroge, så dine indkøbsposer ikke ender med at rulle rundt i bagagerummet. Derudover har man skabt en teknologi, som filtrerer støv, pollen, partikler og lugte fra, og samtidig med det overvåger systemet selve luftkvaliteten inde i bilen. Det vil sige, at den luft, du i byer og i tæt trafik indånder inde i bilen, er renere end luften udenfor. Dette er bare et udpluk af, hvad Volvo V40 tilbyder. Der er rig mulighed for en masse ekstraudstyr, som eksempelvis:

  • Kabinevarmer m/timer
  • Sensus navigationssystem
  • Panorama glastag

Man har, udover det ovennævnte, skabt teknologien ”Volvo on Call”. Systemet giver dig ved hjælp af en app mulighed for at tale med din bil. Eksempelvis ryger dine kalenderaftaler direkte ind i bilens GPS-system, så du er fri for selv at taste adressen ind. Systemet taler desuden også sammen med Apple Watch og Android Wear. 

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL