VOLVO S60

Kampagnepris fra: 348.927,-

VOLVO S60 CC

Pris fra: 457.365,-

Sedan udgaven af den særdeles populære V60'er kan du se i alle vores Volvo afdelinger i Vejle, Kolding, Odense SV eller Nærum.

Skriv til os her!
Behov for besvarelse af spørgsmål eller et konkret tilbud? Så er vi klar og vi svarer hurtigst muligt.

Loading...

VOLVO S60, EN SEDAN I ABSOLUT TOP-KLASSE

Volvo begyndte med det formål at bygge stærke, sikre biler til de dårlige veje i Sverige. Siden dengang er vejene i Sverige blevet forbedret, men det er Volvo modellerne i den grad også. Volvo S60 er den slags bil, som man bare SKAL prøve. Hvis du hører til den slags personer, der har tendens til at vælge småvejene i stedet for at tage motorvejen, vil du lynhurtigt bemærke bilens knivskarpe respons fra en velbalanceret undervogn, som ligger utrolig godt på vejen.

Kender du situationen, hvor du kører på en motorvej og ser en fremtrædende bils front nærme sig? Det kunne være Volvo S60! Man har i det skandinaviske design ladet sig inspirere af en ulvs øjne til at forme de meget fokuserede og beslutsomme forlygter. Derudover har man fremhævet motorhjelmens muslingeformede overflade, så den klassiske Volvo V-form kommer til udtryk.

Udover det meget stilrene design udvendigt, er man hos Volvo selvfølgelig ikke gået på kompromis indvendigt, hvor kvaliteten er i top. Bilen er meget rummelig og byder på utrolig mange finesser, som er med til at øge lige netop din køreglæde. Sæderne byder ikke kun på god komfort, men også på fremragende støtte, så du i slutningen af hver tur, føler dig lige så rolig og udhvilet, som da du startede. Man har rig mulighed for en masse ekstra udstyr, som eksempelvis:

  • Sportssæder
  • Kabinevarmer m/timer
  • Sensus navigationssystem

På trods af det lækre design og den smarte teknologi, kan vi ikke komme uden om Volvos DNA, som selvfølgelig er sikkerheden. Volvo S60 scorede topkarakter med fem stjerner til Euro NCAP sikkerhedstest. Foruden dette er bilen i besiddelse af et elektronisk sikkerhedssystem, som er samlet i en sikkerhedspakke, der indeholder: Adaptiv cruisecontrol, Driver alertsystem og blindspot system (ektraudstyr).

Blindspot ”ser” en bil i den blinde vinkel bagude og advarer – det sikrer især ved overhalinger. Driver alert konstaterer, hvordan personen bag rattet kører, og hvis kørslen bliver for ujævn kommer advarslen: ”Kære fører, overvej, om du er ved at være træt og derfor bør tage en pause”.

Adaptiv cruisecontrol er et system, som automatisk justerer farten for dig. Det vil sige, at hvis en forankørende bil kører langsommere end dig, vil Volvo S60 automatisk sænke farten eller direkte bremse, hvis bilen foran gør det nødvendigt. Bilen accelererer på samme måde op igen, hvis pladsen er til det.

Volvo S60 Cross Country

Ønsker du en bil, som mildt sagt tager dig med overalt, er Cross Country udgaven bilen, du drømmer om. I kraft af bilens øgede frihøjde og effektive undervogn, vil den ikke lade sig begrænse. Volvo S60 Cross Country er forstærket med skid plates både foran og bagtil, som hjælper med at beskytte karosseriet, hvilket samtidig giver et robust udseende. Du har mulighed for at tilkøbe et firehjulstræksystem, som gør det muligt at køre på mere udfordrende underlag, hvilket man har lyst til, når man er ejer af en Volvo S60 Cross Country. 

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL