NY VOLVO XC40

Pris fra: 455.395,-

Volvo har netop lanceret den længe ventede Volvo XC40 - en kompakt SUV, som Autohuset Vestergaard nu tilbyder i to eksklusive First Mover Editions til en attraktiv pris. Med et udtryksfuldt design, kreative opbevaringsmuligheder og smart teknologi, er den nye XC40 bygget til livet i byen.

Skriv til os her!
XC40 ser ud til at lande hos os i slutningen af Januar 2018, men du kan allerede nu få svar på spørgsmål eller blive skrevet op til at være én af de første som prøver den nye XC40!

Loading...

MØD DEN HELT NYE VOLVO XC40

Vil du være blandt de første til at køre i den helt nye Volvo XC40? Så skal du holde øjne og øre åbne, da lige netop denne lander hos os i januar.

Med et unikt design, kreative og nye opbevaringsmuligheder samt opdateret teknologi, er den nye XC40 bygget til livet i byen. Volvo XC40 er den nye lillebror i XC-serien, hvilket gør at Volvo nu har tre nye SUV’er i bilklassen, der kun bliver større og større på verdensplan. Den nye XC40 vil danne basis for alle kommende varianter, da den er baseret på en ny skalerbar platform for mindre biler.

XC40 er den første bil i den lille SUV-klasse og er et nyt friskt pust til Volvo familien. Ser man på XC90 og XC60 bilmodellerne kan man se, at komfort og sikkerhedssystemerne i XC40 er ført videre derfra. Her kan bl.a. nævnes autopiloten, der kan køre bilen selv på motorvejen, nødbremse, måle afstand til forankørende biler, registrerer fodgængere og cyklister, samt forhindre bilen i at rulle rundt, hvis man skulle køre af vejen.

Ser man på forgængeren til XC40 modellen, vil man opdage at der i denne model er lagt stor vægt på at gøre kabinen mere rummelig og praktisk. Der er nye opbevaringsrum i døre og under sæderne, samt en boks mellem forsæderne hvor du trådløst kan oplade din smartphone. Rummeligheden i den nye XC40 er med til at give dig en afslappende fornemmelse når du er undervejs. Det innovative design, blandet med den moderne teknologi sørger altså for, at køreglæden er helt i top.

Alt afhængigt af hvilken model du vælger, fås den nye Volvo XC40 med forskellige omfattende udstyrsvarianter, heriblandt:

First Mover Momentum – læderindtræk, metallak, nøglefri betjening start/døre, High Performance lydanlæg, parkeringssensor for og bag samt IntelliSafe Assist.

First Mover R-Design – Harman Kardon Premium Sound lydanlæg, panorama el-soltagtag, parkeringskamera bag, el-styret bagklap samt Sensus Navigation Pro.

Har du altid drømt om en SUV der ikke er for stor til at egne sig perfekt til bykørsel, og går du op i design og sikkerhed? Så er den nye Volvo CX40 helt bestemt et kvalificeret bud.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL