SEAT TOLEDO

Pris fra: 144.500,-

Oplev den rummelige familiebil Seat Toledo i Vejle.

Skriv til os her!
Ønsker du et tilbud på den lækre Seat Todelo, eller har du spørgsmål? Så skriv til os herunder

Loading...

SEAT TODELO

At køre familiebil behøver ikke at være ensbetydende med at klodse bremserne på din køreglæde. For udover at være en sikker og rummelig familiebil, tilbyder Toledo også en virkelig dynamisk køreoplevelse. Den kombinerer elegancen fra en sedan med alsidigheden fra en hatchback, og det er samtidig en bil, der vil få lange familierejser til bare at flyve afsted.

Man siger ofte, at det praktiske og det elegante ikke passer sammen. Det er dog ikke tilfældet ved denne bil, da den udstråler elegance fra en sedan og praktisk alsidighed fra en stationcar. Denne kombination danner rammerne for den perfekte familiebil. Toledo ser godt ud med sine præcise designlinjer og raffinerede kanter og overflader.

Træder du ind i bilen, vil du opleve en kabine med masser af benplads og god loftshøjde, hvilket får dig og din familie til at føle jer godt tilpas. SEAT Toledo har desuden et stort bagagerum på hele 550 liter, så bagageplads ikke bliver et problem, når I tager på tur eller ferie.

SEAT Toledo er den perfekte bil til længere ture og er derfor også spækket med teknologi, som får tiden til at flyve afsted. På længere ture kan det være trættende konstant at sidde med foden på speederen. Med SEAT’s smarte fartpilot kan du sætte en fart, som bilen skal køre, og på den måde aflaste dine fødder. Derudover er bilen udstyret med et system, der gør det væsentlig nemmere at starte på en skråning. Funktionen forhindrer din bil i at rulle baglæns.

Det vigtigste i en bil er selvfølgelig sikkerheden. SEAT Toledo er spækket med avancerede sikkerhedssystemer, der hjælper til, at du og dine medpassagerer altid kan føle jer trygge. Et eksempel på dette er det valgfrie træthedsregistreringssystem, som konstant overvåger dine ratbevægelser. Hvis det registrerer tegn på døsighed, sender det en advarsel og foreslår, du tager en pause. Dette er en ekstra tryghed for lange og sene ture. Toledo modellen har desuden opnået de maksimale 5 stjerner ved Euro NCAP test, hvilket sender bilen sikkerhedsmæssigt helt i top.

 

SEAT Toledo er den perfekte familiebil, som især kommer til sin kraft på længere ture.

 

SEAT Toledo fås i 3 udstyrsvarianter:

  • Toledo Essence
  • Toledo Reference
  • Toledo Style

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL