SEAT LEON

Pris fra: 169.900,-

SEAT LEON ST

Pris fra: 177.500,-

I Vejle kan du opleve Seat Leon 5-dørs, Leon ST og Leon Cubra.

Skriv til os her!
Har du spørgsmål eller ønsker du at vi regner et tilbud til dig? Så sidder vi klar til at hjælpe

Loading...

SEAT LEON

Hvorfor gå på kompromis? Med Leon behøver du ikke vælge mellem praktisk fornuft og dit hjerte. SEAT Leon giver en fantastisk køreoplevelse, HVER gang. Når du sidder bag rattet, vil du vide, at bilen besidder alt, hvad du nogensinde har ønsket dig.

Bilens design taler for sig selv. Med de skarpe vinkler og de afbalancerede flydende kurver får du følelsen af at have en bil, som folk ligger mærke til. SEAT Leon’s ydre udstråler modighed og kraft, hvilket også fortæller meget om, hvilken slags bil det er.

Bilens kabine er et rum, du virkelig ønsker at tilbringe tid i. Du vil hurtigt komme til at føle kvaliteten, og hvordan der ikke er gået på kompromis med noget. Lige fra instrumentbrættet til bagsædet. Knapper, kontakter og kontroller er intuitivt placeret. De lave siddepladser bidrager til den sporty køreoplevelse, som du automatisk vil få, når du sætter dig ind i SEAT Leon.

SEAT Leon er selvfølgelig fyldt med teknologi, som hjælper dig sikkert, men sjovt igennem hverdagen. Nyd, at du har forbindelserne i orden. Når din smartphone er koblet til navigationssystemet i Leon ST, kan du ved hjælp af SEAT Full Link håndtere mails, musik, facebookopdateringer og apps direkte fra skærmen i bilen. Både Apple CarPlay og Android Auto viser vej. Derudover er bilen udstyret med automatisk regn og lyssensor, der automatisk tænder vinduesviskerne og justerer deres hastighed efter regn intensiteten. Samtidig tændes nærlyset automatisk, når lysniveauet falder og slukker igen, når du ikke har brug for det.

Leon serien fås i 3 forskellige modeller, som alle fuldt ud lever op til navnet ”Leon”.

Leon ST

ST modellen byder selvfølgelig på mere plads end den almindelige. Bilen har et kæmpe bagagerum på hele 587 L og med træk i et par håndtag, får du hele 1470 L. Så har du i hvert fald plads til de vigtige ting i din hverdag.

SEAT Leon ST er den perfekte bil til længere ture og er derfor også spækket med teknologi, som får tiden til at flyve afsted. På længere ture kan det være trættende konstant at sidde med foden på speederen. Med SEAT’s smarte adaptive fartpilot kan du sætte en fart, bilen skal køre og på den måde aflaste dine fødder. Den måler desuden afstand og hastighed af køretøjet foran, så du altid bevarer kontrollen over bilen.

Leon Cupra

Cupra modellen er Leon seriens svar på køreglæde og perfektion. Teknologien bag Cupra modellen er tilpasset en racerbane, så du vil få følelsen af at ligge perfekt på vejen. Designet kombineret med teknologien giver dig og dine medpassagerer en oplevelse, I aldrig vil glemme. Der er kun én måde at mærke det på – ved at prøve selv!

Fælles for alle modellerne – Sikkerhed frem for alt!

Fælles for Leon modellerne er tilgangen til sikkerheden i bilen. SEAT Leon er spækket med avancerede sikkerhedssystemer, som hjælper med til, at du og dine medpassagerer altid kan føle jer trygge. Alle modellerne har opnået de maksimale 5 stjerner ved Euro NCAP test, hvilket sender dem sikkerhedsmæssigt helt i top.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL