SEAT IBIZA

Pris fra: 134.900,-

I vores Vejle afdeling kan du opleve SEAT Ibiza.

Skriv til os her!
Har du spørgsmål til Seat Ibiza, eller ønsker du et konkret tilbud? 

Loading...

SEAT IBIZA

Ønsker du en smart lille familiebil, som kører imponerende langt på literen, så er SEAT Ibiza uden tvivl det rigtige valg for dig.

Bilen er den perfekte familiebil, den er nem at komme rundt med inde i byen. SEAT Ibiza har et smart og ungdommeligt udvendigt design, og du har mulighed for at sætte dit eget præg på bilen i forhold til farvekombination ved fælge, sidespejle og kølergrill. Dette gælder også inde i kabinen, hvor instrumentbrættet, luftdysser, syninger på rattet, gearskiftet og håndbremsen vil blive tilpasset, så det 100% opfylder dine ønsker.

Træder du ind i bilen, vil du opleve en rummelig kabine med god loftshøjde. Derudover vil du også opleve en masse teknologi, som du ikke kan undgå at elske. Med den nye Full Link teknologi vil du føle dig forbundet med verdenen udenfor, mens du nyder bilens kørerkvaliteter. Det eneste du behøver at gøre selv, er at koble din smartphone op med bilen, og så er du kørende. Du har derudover mulighed for at opgradere din Ibiza med et fuldt integreret touch screen medie-system. Systemet har mange smarte funktioner, som for eksempel et navigationssystem, der gør det nemmere og smartere at finde vej.

Det vigtigste i en bil er selvfølgelig sikkerheden. SEAT Ibiza er spækket med avancerede sikkerhedssystemer, som hjælper med til, at du og dine medpassagerer altid kan føle jer trygge. Et eksempel på dette er det valgfrie træthedsregistreringssystem, som konstant overvåger dine ratbevægelser. Hvis det registrerer tegn på døsighed, sender det en advarsel og foreslår, at du tager en pause. Dette er en ekstra tryghed for lange og sene ture. Ibiza modellen har desuden opnået de maksimale 5 stjerner ved Euro NCAP test, hvilket sender bilen sikkerhedsmæssigt helt i top.

 

SEAT Ibiza henvender sig til børnefamilien, der bor inden i byen, og som skal sikkert og nemt fra A til B.

 SEAT Ibiza fås i 2 udstyrsvarianter:

  • Ibiza Reference
  • Ibiza Style

 

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL