SEAT ATECA

Pris fra: 249.900,-

Skift syn på tilværelsen - med den nye SEAT ATECA. Oplev den HELT nye SUV fra Seat hos os i Vejle.

Skriv til os her!
Har du spørgsmål til Seat Ateca? Så skriv til os her

Loading...

DEN NYE SEAT ATECA

”Flot sikkerhed”, ”Meget fin komfort”, ”Stærke priser” - det er bare nogle af de overskrifter, der kommer fra anmeldere, som allerede har kigget nærmere på den helt nye SUV fra SEAT.

Nødbremsen, som er standard i Ateca, sikrer at bilen bremser ned for både fodgængere og biler. Den aktive fartpilot har optionen at kunne bremse helt ned. Bl.a. disse to systemer fik meget ros under NCAP-testen og var medvirkende til topkarakteren.

Bilen adlyder enhver besked fra dig som chauffør, og dens køreegenskaber er simpelthen usædvanligt gode for en bil i SUV-kategorien. Den behagelige og komfortable affjedring går på intet tidspunkt udover stabiliteten i bilen. Du styrer den let og skarpt, hvilket gør Ateca til en absolut fornøjelse at køre.

Dens kompakte mål gør ikke Ateca mindre rummelig end f.eks. dens konkurrent, Qashqai. Der er masser af plads i kabinen, og bagagerummet er indrettet således, at både barnevogn, oppakning mv. med lethed kan transporteres. SEAT Ateca vil derfor, uden tvivl, fungere perfekt som familiebil.

Alle ugens dage kan du opleve Ateca i vores afdeling i Vejle - så kig ind til os allerede i dag. Du har også mulighed for at bestille en prøvetur her på siden - så er vi klar med bilen, når du kommer.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL