SEAT ARONA

Pris fra: 169.900,-

Oplev SEAT Arona, som byder på et friskt design, køreglæde og komfort i særklasse.

Skriv til os her!
Har du spørgsmål til den nye Seat Arona? Så sidder vi klar til at hjælpe

Loading...

SEAT ARONA – til dig der ikke vil gå ned på design, køreegenskaber og komfort

Den nye Arona model fra SEAT er uden tvivl en dynamisk ”lille” SUV. Med denne nye model kan du praktisk talt gøre hvad du vil. Du kan både køre i byen uden problemer, eller tage på lange ture. Du kan bruge den til en aktiv livsstil eller som familiebil, og derudover kan du selv sammensætte farverne og dermed give den dit helt eget personlige præg.

Arona er det vi kalder en ”lille” stor bil. Det er en bil du stiger ind i og ikke ned i, du sidder højt og har dermed et godt og bredt udsyn over vejen. Og på trods af dens kompakte ydre, er den utrolig rummelig at befinde sig i. Indvendigt har den et smart og sportsligt design, en dejlig stor skærm i midten og alt den nyeste teknologi. Det gør, at den er utrolig nem at betjene og at du hele tiden kan holde fokus på vejen uden at blive distraheret. På trods af at det er en større og tung bil, føles den utrolig let at køre. Den glider let hen over vejen og er simpel at manøvre. Eksempelvis fortæller den dig hvornår du skal skifte gear – på den måde er du altid sikret en god køreoplevelse, samtidig med at du bevarer en sund brændstoføkonomi. Du får altså alle fordelene ved en stor bil, uden at føle at du kører i en bil der er svær at finde plads til på vejen eller parkeringspladsen.

Som noget helt nyt, behøver du ved denne model ikke at vælge forudbestemte udstyrspakker. Du kan helt selv frit sammensætte det udstyr du ønsker at have i din bil, og på den måde yderligere få den til at matche netop dig og dine præcise behov. SEAT stilen skinner klart igennem både udvendigt og indvendigt, samtidig med at køreoplevelsen, sikkerheden og ydeevnen er helt i top.

Vi står altid klar med rås og vejledning i forbindelse med dit køb af en ny bil. Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os eller at kigge ind og få en prøvetur i din nye Arona.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL