SEAT ALHAMBRA

Pris fra: 353.900,-

I Vejle kan du opleve den prisvindende 7-sæders Alhambra.

Skriv til os her!
Har du spørgsmål til Seat Alhambra? Så sidder vi klar til at hjælpe

Loading...

SEAT ALHAMBRA

Rummelighed, fleksibilitet samt en uovertruffen ydeevne er få af de mange egenskaber den nye SEAT Alhambra besidder. Så hvis du søger en bil, der ikke bare har plads til 7 personer og høj komfort, men også er en elegant køremaskine, så er SEAT Alhambra, bilen du må eje.

Trods størrelsen af bilen er man hos SEAT ikke gået på kompromis med den udvendige stil. Med de dynamiske linjer gør det bilen til en af de få, med plads til 7 personer, der bevarer et sporty design. De markante skærme medvirker til at give den et kraftfuldt udseende, hvilket passer modellen meget godt.

Træder du indenfor, er du ikke det mindste i tvivl om, at bilen er designet til at gøre din køreoplevelse så komfortabel som muligt, uanset hvor mange passagerer du har med, eller hvor lang rejsen er.

Bilen er perfekt til lange ture, og man har derfor selvfølgelig også udstyret den med teknologi, så du bliver underholdt hele vejen. Derudover har bilen også en masse praktisk teknologi, som gør det nemmere for dig at komme igennem hverdagen. SEAT Alhambra er for eksempel udstyret med et system, som gør, at du slipper for at parkere selv, hvilket er super rart med en sådan størrelse bil. Du skal blot køre hen til det sted, du ønsker at parkere, og derefter overtager bilen styringen, mens du styrer pedalerne.

Du kan med Full Link teknologien koble din smartphone op med bilen, så du kan få adgang til at administrere Apps fra din smartphone.

I en stor familiebil skal sikkerheden selvfølgelig også være i orden. Alhambra modellen er blevet tildelt de maksimale fem stjerne i Euro NCAP sikkerheds rating, hvilket sender den sikkerhedsmæssigt helt i top. Derudover er Alhambra modellen fyldt med teknologier, som øger sikkerheden i bilen. Et eksempel på dette, er det valgfrie træthedsregistreringssystem, som konstant overvåger dine ratbevægelser. Hvis det registrerer tegn på døsighed, sender det en advarsel og foreslår, at du tager en pause. Dette er en ekstra tryghed for lange og sene ture.

SEAT Alhambra henvender sig især til den store familie, der ønsker god komfort kombineret med et sporty design.

SEAT Alhambra fås i 3 udstyrsvarianter:

  • Reference
  • Style
  • Style Advanced

 

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL