RENAULT ZOE

Pris fra: 242.300,-

I Vejle, Fredericia, Odense SV, Svendborg og i Nærum, kan du opleve og prøve Renault's ELBIL ZOE

Skriv til os her!
Er dit behov og ønske at køre grønt? Så er elbilen ZOE et rigtig godt valg! Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, eller give dig et godt tilbud.

Loading...

RENAULT ZOE - MILJØVENLIG, LYDLØS OG KOMFORTABEL ELBIL

Med Renault ZOE får du en lille fiks bil, som du kan køre i med god samvittighed. Der er flere gode grunde til at vælge at købe en elbil. Først og fremmest skåner du miljøet, da den ikke udstøder nogle skadelige stoffer under kørsel. Derudover er en elmotor næsten lydløs, så den mest dominerende lyd, du vil opleve i Renault ZOE er derfor dækstøjen.

Renault ZOE kører 100-150 km. på en fuld opladning, og så har bilen det smarte og avancerede opladningssystem indbygget, som gør det muligt at oplade 80% af kapaciteten på en halv time. Som standardmodel er Renault ZOE udstyret med automatgear, hvilket gør både by-og bakkekørsel til en leg med en jævn acceleration, som tilpasser sig alle situationer.

Selvom ZOE er en minibil, er den slet ikke så lille igen. Bagagerummet er aldeles rummeligt med sine 338 liter, hvilket er større end hos Renault Clio.
Forrest i bilen sidder der et flot designet instrumentbord med en syvtommers iPad-lignende touch screen. Den giver dig muligheden for styring af bl.a. GPS, der beregner hvor langt du endnu har strøm til at køre, samt viser vejen til ladestationer. På den måde er du altid oplyst omkring, hvor den nærmeste ladestation er placeret - så der er derfor ingen grund til bekymring.

Foruden det flotte design er sikkerheden også i top. Dette blev bekræftet, da ZOE blev kåret som ”Bedste Supermini 2013” af Euro NCAP-organisation. Selvom din Renault ZOE er lydløs, kan du være helt rolig. En fiks lille sikkerhedsmæssig detalje hos Renault ZOE er netop, at en stemme advarer fodgængere om, at du kommer, nå du kører mellem 1 og 30 km/t.

Renault ZOE er derfor en oplagt bil til dig, som bor i byen og samtidig ikke går på kompromis med miljø og sikkerhed.

Renault ZOE fås i 2 varianter:

  • ZOE Life
  • ZOE Intens 

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL