RENAULT TWINGO

Pris fra: 89.900,-

Brug for en bybil, en nummer 2 bil eller bare en mindre og smart bil? Så er Twingo et super valg. Kig ind til os i Vejle, Kolding, Fredericia, Odense eller i Nærum.

Skriv til os her!
Er du i tvivl om Twingo passer til dine behov, eller ønsker du f.eks. et konkret tilbud? Så skriv til os lige her og få hurtigt svar.

Loading...

EN FLOT LILLE BIL, MED ET FORFRISKENDE DESIGN

En lille bil med meget plads? Renault Twingo er en lille bil med god udnyttelse af plads. Bilen er i mikroklassen, men skiller sig ud ved baghjulstræk og hækmotor. Bagagerummet byder på hele 219 liter, og god plads på bagsæderne. Designet er forfriskende og byder på selvvalgt farve i kabinen. Sikkerheden i den lille bil er i top, med isofix beslag, fire selehuskere og Hill holder. Bilen besidder ovenikøbet sidevindsassistent, som vil afhjælpe ved kraftige vindstød.

Renault Twingo har en billig udstyrspakke som man bare må eje, den indebærer- læderrat, sædevarme, parkeringscensor, elspejle, højdejusterbart forsæde, ekstra opbevaringsrum i bla bagdøre og isofix på bagsæderne. 

Twingo er en perfekt bybil, med dens tilbageflyttede motor kommer den lille frække bil kækt rundt i centrum. Twingo'en er måske lille udenpå, men overraskende rummelig indeni. Så book endelig en prøvetur allerede i dag. Husk vi har Renault afdelinger både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. 

Husk lige at den ikoniske Porsche 911, netop er ikonisk på baggrund af dens hækmotor...

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL