NY RENAULT SCENIC

Pris fra: 244.900,-

NY RENAULT GRAND SCENIC

Pris fra: 285.900,-

Renault Scenic er en ægte familiebil fra Renault! Kig ind til os i Vejle, Fredericia, Kolding, Odense SV, Svendborg eller i Nærum, og oplev den med egne øjne. 

Skriv til os her!
Hvad enten du har spørgsmål, ønsker et tilbud på Scenic eller Grand Scenic, så sidder vi klar.

Loading...

En rummelig og elegant designet familiebil, med fokus på den nyeste teknologi indenfor sikkerhed og multimedier

Den nye SCENIC og Grand SCENIC opgraderer familiebilen til et helt nyt niveau, med fokus på sikkerhed, fleksibel indretning og innovative opbevaringsløsninger. Med et udtryksfuldt formsprog og moderne linjer, der afspejler SCENIC og Grand SCENICs unikke design, kan du ikke undgå at blive forført af de flotte kurver.

Designmæssigt ligner de to modeller hinanden og begge har LED kørelys med 3D effekt. På Grand SCENIC er baglygterne formet som et L, der smyger sig omkring bagruden, mens baglygterne på SCENIC er vandrette og holder sig fri af bagruden. Grand SCENIC har hele 24 cm mere at gøre godt med i længden og derudover plads til 7 personer.

Frihøjden på SCENIC og Grand SCENIC er på 17 cm, hvilket letter ind- og udstigningen i bilen og samtidig er begge modeller født med 20” fælge, som yderligere øger komforten og bidrager til et kraftfuldt look.

Komforten er også i top indvendigt, hvor cruise control (fartpilot), gearskifteindikator, servostyring, kørecomputer og læderrat vil gøre hver køretur til en sand fornøjelse. Endvidere er både SCENIC og Grand SCENIC udstyret med Hill Holder og automatisk nødbremsesystem med fodgænger advarsel. Holder du på en bakke eller hældning, sørger Hill Holder for, at bilen holder stabilt i 2 sekunder på stedet, hvorved du kan accelerere uden at rulle baglæns.

Det aktive nødbremsesystem i SCENIC og Grand SCENIC gør bykørsel langt mere sikker, da det kan genkende fodgængere i trafikken og bremser for dig, hvis du er uopmærksom et øjeblik og er tæt på et sammenstød.

Både SCENIC og Grand SCENIC kommer i 3 udstyrsversioner:

  • Life
  • Zen
  • Bose

Med SCENIC og Grand SCENIC Zen og Bose har du mulighed for at opnå endnu større komfort, som opfylder hele familiens behov. ”Easy life” midterkonsol kan skubbes frem og tilbage og har USB stik bagtil, hvilket giver børnene mulighed for at tilslutte deres tablets. De kan samtidig spænde dem fast på ”easy life” flybordene, der er udstyret med elastikremme, så de kan se film undervejs. De kan også bare læne sig tilbage og nyde udsigten gennem det faste panorama soltag og finde sjove formationer i skyerne.

Man har hos Renault gjort alt for at lette din kørsel, i form af en lang række teknologiske muligheder. Alle oplysninger om selve kørslen bliver samlet i kørecomputeren og vises på den brugervenlige 7” horisontale eller 8,7” vertikale touchskærm. R-Link 2 systemets nye tilpassede startsider giver dig let adgang til dine favoritfunktioner og alle de smarte features og indstillinger i din SCENIC og Grand SCENIC, såsom TomTom navigation, multisense, Bluetooth m.m.

Alt efter hvilken udstyrsversion du vælger, medfølger en lang række andre funktioner:

  • One touch fleksibilitet (med et tryk på touchskærmen lægges alle sæder bagtil ned)
  • Vejbaneassistent og træthedsadvarsel
  • Head up display (takket være Head-Up-displayet har du alle vigtige oplysninger direkte i dit synsfelt)
  • Easy Park assist
  • Automatisk låsning af døre under kørsel
  • ABS bremser (EBV) og (BAS)
  • 2 farvet metallak

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL