TEST AF RENAULT MEGANE

Didde og Morten tester og anmelder den Ny Renault Megane, og er bl.a. meget positive omkring brændstoføkonomien

Specifikationer om testbilen

Model: Megané IV
Motorstørrelse: 1,5 dCI 100 hk ZEN
Serviceintervaller: 1 år / 25.000 km
Km/l: 29,4 km/l
Standardudstyr:

  • 16" aluminiumsfælge, ”Silverline”
  • Midterarmlæn for m. 2 kopholdere
  • Vognbaneassistent
  • Automatisk klimaanlæg , 2-zone
  • R-Link 2-infotainmentsystem: 7” adaptiv touchscreen, navigation med kort over Europa, DAB+, Bluetooth®-audiostreaming + telefoni, stemmebetjening, USB-in, AUX- in, ratbetjening og 8 højttalere
  • ...og meget mere!LÆS OM VIDEOEN HER

"Så har vi lige været ude ved Autohuset Vestergaard og hentet en Renault Megane, så nu glæder vi os bare til at komme ud og køre en masse, og lave nogle sjove videoer.

Hvordan er det at være testkører?

Det er jo en fed oplevelse for os forbruger og se om bilen er brugervenlig, som den enlig skal være. Så har vi været ude at køre en tur på 250 km, og så man kan se her, har den brugt 5,6 liter diesel pr. 100 km. Hvilket svare til 18 km. pr. liter. Det syntes jeg egentlig er meget flot, når jeg har kørt omkring 130 hele tiden. Det der er vigtig, er at den køre langt på literen, i forhold til at have en god benzinøkonomi. Jo længere den køre, jo billigere bliver det i sidste ende. Og man vil gerne spare penge på brændstoffet, når man har købt ny bil.

Hvad har i lagt vægt på?

Hvad man kan få af ekstra udstyr, og er der noget man kan undvære på bilen i forhold til prisen. Er der noget man måske virkelig har brug for. Man sidder super godt i denne bil. Sædet er nem at justere, og der er god støtte til siderne og ryggen. Forholdene i bilen er super gode, i forhold til bilens størrelse. Der er rigtig god benplads foran, det samme er der bagved. Bilen har en super lyd.

Nyd det, det er en fed oplevelse. Det der med, at Autohuset Vestergaard giver lov til at prøve bilen i så lang tid. Man føler lidt, det er ens egen, og passer godt på den. Den er lækker at køre i. Ja bare nyd det.