RENAULT MEGANE

Pris fra: 198.900,-

RENAULT MEGANE ST

Pris fra: 208.900,-

I Vejle, Fredericia, Kolding, Odense SV, Svendborg og i Nærum, kan du møde den HELT nye Megane Sport Tourer 

Skriv til os her!
Vil du have et tilbud på Megane 5-dørs eller som stationcar, så skriv til os her. Du er naturligvis også meget velkommen til at stille de spørgsmål du måtte have. 

Loading...

ENDNU ET PLETSKUD FRA RENAULT

Oplev det raffinerede og teknologiske interiør i den nye Megane. Som et rigtigt cockpit giver kabinen i den nye Renault Megane dig en ultramoderne køreoplevelse. Oplev de mange intuitive og innovative teknologier, som er enestående i segmentet. Med Multi-Sense® kan du individualisere din køremåde og miljøet i bilen. Glæd dig over head-up displayet i farver, en 8,7" multimedietablet og en række køreassistenter.

Den nye Renault Megane har sans for detaljen. Design anno 2016 består af markante dimensioner, karakteristisk lyssignatur, dynamiske og sensuelle kurver - den nye Renault Megane forfører ved første øjekast. Det skulpturelle skulderparti, der fremhæves af de skarpe og præcise linjer, gør den sporty og elegant.

"Bliv forført af den nye Renault MEGANEs dynamiske design." Sådan skriver Renault, så kig ind til os til en prøvetur. Vil du være sikker på at vi har bilen klar til dig når du kommer, så bestil en prøvetur her på siden.

Du kan vælge mellem hele 4 varianter: 

  • Life
  • Zen
  • Bose
  • GT

Hvad enten du vælger den "lille" variant Life eller sport varianten GT, så kan du være sikker på den gode Renault kvalitet. I Life varianten er der som standard, dæktrykssensorer, ISOFIX, Aircondition, LED-baglygter m. 3D-effekt "Edge Light" og meget mere. I Bose er 4Control, firehjulsstyring, EDC-gear m. paddle-shift gearskifte på rattet bl.a. standard. 

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL