KADJAR Zen TCe 130 hk
SPAR 24.975,- 

Black Friday pris 221.705 kr.

 Priseksempel er inkl. metallak.

 KUN TIL OG MED SØNDAG D. 26. NOVEMBER 2017. BEGRÆNSET ANTAL. FØRST TIL MØLLE.

RENAULT KADJAR

Pris fra: 228.080,-

Prøv den fede SUV i Vejle, Fredericia, Kolding, Odense SV, Svendborg og i Nærum.

Skriv til os her!
Behov for et tilbud eller svar på dine spørgsmål om den populære Kadjar? Vi sidder klar og svarer hurtigt. 

Loading...

RENAULT KADJAR - EN SMART, ROBUST, MELLEMSTOR CROSSOVER MED ET DRISTIGT DESIGN

Frisk på et adrenalinkick? Med flydende linjer, aggressivt kølergitter og fremhævede skuldre udtrykker Renault Kadjar dristighed. Oplev en bil som giver dig en daglig komfortabel kørsel på vejen såvel som offroad ture. Med den øgede frihøjde, front- og bagbeskyttelsesplader og 4WD- eller ”2WD- gearkasser er Renault Kadjar svaret på ægte crossover-mentalitet. Hav et fast vejgreb, uanset hvordan forholdene er. Med Extended Grip, der er en funktion, som gør at bilen kan optimere de to trækkende forhjuls hjulspind og trækkraft, vil bilen holde dig ekstra sikkert på vejen. Du vil automatisk føle dig lige så sporty som bilen, da der har været stor fokus på at styrke komforten.  Med sæderne, der er foret med skum og dobbelt tæthed, vil man opleve en mærkbar komfort og solid støtte. 

Man vil blive overrasket over bilens rummelighed med en loftshøjde på 910 mm. og albuebredden på næsten 1,5 m., hvilket placerer bilen på det bedste niveau i segmentet.  

Det er derfor en ideel bil for den eventyrlystne køber.

Renault Kadjar fås i 3 udstyrsniveauer:

  • Kadjar Life
  • Kadjar Zen
  • Kadjar Bose

Kadjar Bose får du bl.a. LED-lygter, sidespejle i blankt sort, 19” alufælge samt audiosystemet Bose, som byder på en lydkvalitet, du ikke vil gå glip af. Bose har formået at lave en lyd, så du kan nyde akustiske præsentationer på højeste niveau. Subwoofernes dybde, diskantens klarhed, kombineret med den panoramiske lydscene er en oplevelse i sig selv.  

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL