RENAULT ESPACE

Pris fra: 367.900,-

Få den unikke Espace oplevelse i Vejle, Fredericia, Kolding, Odense SV, Svendborg og i Nærum.

Skriv til os her!
Få et tilbud eller få svar på dine spørgsmål om den store familiebil Espace lige her.

Loading...

RENAULTS SVAR PÅ DEN PERFEKTE FAMILIEBIL 

Luksuriøst, rummelighed og elegance er nogle af nøgleordene for den nye Renault Espace. Ønsker du en bil, der kan få køreglæden frem i dig, er Renault Espace den du søger. Bilen er en ægte Crossover med masser af plads til familien. Der er lagt stor vægt på komforten, så alle i bilen får følelsen af at køre på første klasse. Man har i denne forbindelse hentet inspiration fra jetfly og nordisk design, så alt virker let og indbydende.

Renault har med den nye Espace haft stor fokus på at styrke designet, så man ikke får følelsen af at køre i en kæmpe bus. Udover det stilet tilpassede ydre look, byder Renault Espace på et luksuriøst indvendigt design, med materialer og teknologi til en enestående og opkvikkende køretur. Bilen er lavet som en 5 personers med mulighed for at tilkøbe 2 ekstra sæder i bag. Dette har gjort, at det tidligere ”buspræg” er væk, men kabinen opleves stadig fantastisk rummelig og pladsen på anden sæderække er enorm. En fiks detalje: Tryk på en knap i bagagerummet, og elmotorer folder de fem bagsæder op og ned. Dette giver muligheden for et enorm bagagerum, som kan være praktisk i mange situationer.

Foruden det flotte design er sikkerheden også i top. Dette blev bekræftet i april 2015, da Renault Espace tog topkarakteren fem stjerner i euro NCAP crashtesten. 
Derudover har bilen udstyr der er med til at sikre dig og dine nærmeste, som eksempelvis:

  • Mulighed for hastighedsalarm
  • Hold afstand med ”Cruising Pack”
  • Avanceret sikkerhedspakke
  • Isofix – Sikker montering af barnestol

Det er svært at finde en bil på niveau med Renault Espace, når vi snakker feriebil. Bilen er med dens komfortable sæder, rumlige kabine samt køreegenskaberne man oplever, indbegrebet af en ideel feriebil.

Med en sådan størrelse bil, vil mange naturligt tænke på besværet ved at komme rundt og især tanken om at skulle parkere vil komme frem. En parallelparkering er manges værste mareridt, men med systemet ”Easy Park”, er dette intet problem for Renault Espace. Med Easy park skal du blot læne dig tilbage, så klarer bilen resten.

Renault Espace er en bil i høj kvalitet, som især henvender sig til den store familie, der ønsker god komfort, kombineret med stilfuldt design.

Renault Espace fås i 2 varianttyper:

  • Life
  • Zen dCi 130

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL