RENAULT CLIO - SPORT TOURER

Pris fra: 132.900,-

Søger du en prisfornuftigt og særdeles velegnet familiebil? Så er Clio stationcar et fantastisk valg. Udover en masse standardudstyr, så får du rigeligt med plads og smarte løsninger til den travle familie. Clio'en bør oplevelse, så bestil en prøvetur eller få et tilbud her på siden.

Skriv til os her!
Få tilbud eller svar på dine spørgsmål om Clio stationcar her.

Loading...

RENAULT CLIO - ET VIRKELIGT SMART DESIGN OG EN SUCCESFULD KØREOPLEVELSE

Ren køreglæde uden at gå på kompromis med brændstoføkonomien. Med en 7” touch screen er det nemt at tilgå alle funktioner, og få mest muligt ud af de mange multimediesystemer. Renault byder også på R-link, som er en ”store” hvor du kan hente en lang række relevante apps. Designet er dynamisk, og har en designmæssig tilstedeværelse ud over det sædvanelige. Kvaliteten indvendig er af god kvalitet, og med lækre materialer. På selve rattet er der kun fire knapper, som alle er tilsluttet fartpiloten, hvilket gør det dejlig nemt og lige til. Køreglæden i Renault Clio er virkelig i topklasse, bilen kører livligt, kvikt og præcist.

Renault Clio er med helt fremme, og kræver helt bestemt en prøvetur. 

Clio'en er uden tvivl endnu en af Renault's super skarpe bud på en familiebil, når du vælger den som stationcar. Den "almindelige" Clio, som også kom først, tilbage i 2013 er ligeså god på alle fronter - bare en lille smule mindre. 

Vi råder alle til at prøve en tur i bilen, hvad enten de ønsker den store eller den "lille". Den kører bare super godt og det er svært ikke at forelske sig i alle de smarte løsninger - vi kan kun sige "bare prøv den!".

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL