RENAULT CAPTUR

Pris fra: 162.900,-

Oplev CAPTUR i Vejle, Fredericia, Kolding, Odense SV, Svendborg og i Nærum.

Skriv til os her!
En "lille" bil med højindstigning, dette er opskriften på hvorfor Captur er blevet så populær. Ønsker du et konkret tilbud eller har du spørgsmål, så svarer vi hurtigt lige her.

Loading...

CAPTUR - EN FORFØRENDE BLANDING AF SUV OG STATIONCAR

Er du vild med designstilen hos Renault Clio, men har brug for lidt mere plads og en bil, hvor du kommer til at sidde højere oppe, når du kører? Så skal du opleve Renault Captur.

I en Renault Captur kommer du til at sidde 10 cm. højere oppe end i en Clio. Det vil altså sige, at du træder op i bilen, når du stiger ind i den.

Udover det bløde, flydende og afbalancerede ydre look, er kvaliteten indvendig hos Captur på samme tid enestående, med lækre materialer og flere praktiske egenskaber, eksempelvis:

  • Stort, familieanvendeligt bagagerum i to etager
  • Stort handskerum
  • Smalt instrumentbræt
  • En farverig passagerkabine efter eget ønske (som bidrager til en varm og afslappet atmosfære)

Ønsker du at skille dig ud fra mængden i din Renault Captur, er der rig mulighed for det. Renault Captur har en lang række både indvendige og udvendige brugertilpasningsmuligheder, som du dermed kan udtrykke din kreativitet igennem, og designe lige præcis den bil, der passer til dig og din personlighed.

På trods af det lækre design og yderst fine tilpasningsmuligheder er Renault ikke gået på kompromis med hverken køreoplevelse eller brændstoføkonomi.

Renault Captur er en stilfuld, funktionel og forholdsvis billig bil, som især henvender sig til den unge familie eller de ældre bilkøbere. 

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL