Grundet manglende afklaring omkring afgiftsændringernes påvirkning på privatleasing er vi desværre endnu ikke klar med nye priser. Ønsker du en dialog med vores sælger herom, så står vi selvfølgelig klar.

VOLVO S90 LEASING

- leasing af Volvos luksus-sedan

Leasing fra N/A
63 13 41 40

VOLVO S90 ER I SANDHED EN VASKE ÆGTE "DRIVERS CAR"

Nu er det muligt at privatlease det nyeste og ypperste inden for Volvo. Autohuset Vestergaard A/S tilbyder privatleasing af den nye Volvo S90, til yderst attraktive priser.
Er du på udkig efter en luksus-sedan, hvor der er plads til hele familien, og samtidig markedets måske bedste køreegenskaber, så er Volvo S90 måske bilen for dig. Den nye Volvo S90 er indbegrebet af Volvo’s nyeste teknologi, og med sine avancerede sikkerheds-features, det oplagte valg, når du og din familie skal transporteres rundt.

Volvo S90 er i sandhed en vaske ægte ”drivers car”, hvor du fra førersædet har det store overblik, og virkelig kan nydes bilens mange udstyrsfunktioner. Benyt muligheden og bliv kørende i Volvo’s nyeste flagskib og privatlease en Volvo S90 på særdeles attraktive vilkår her

Aktuelle privatleasing priser på Volvo S90

 

Skriv til os her!
Er du i tvivl om privatleasing dækker dit behov? Eller har du et spørgsmål du ikke kan finde svar på her - så giver vi dig et svar inden for meget kort tid

Loading...