Grundet manglende afklaring omkring afgiftsændringernes påvirkning på privatleasing er vi desværre endnu ikke klar med nye priser. Ønsker du en dialog med vores sælger herom, så står vi selvfølgelig klar.

VOLVO S60 LEASING

- privatleasing af sedan i top-klasse

Leasing fra N/A
63 13 41 40

VÆLG EN EKSKLUSIV BIL

S60 er en bil, der udstråler elegance med dens bløde former. Volvo har med S60 fundet frem til opskriften på den næsten ultimative køre- og komfortoplevelse. Sikkerhed er en selvfølgelighed og innovative løsninger på funktioner er lækkert integreret igennem hele bilen. Volvo forbedrer dit liv og din køreoplevelse med enkeltheden i alle deres løsninger. Deres fokusområder er Drive-E, Sensus og IntelliSafe, der alle tre findes i de nye S60.Harman Kardon leverer lydanlægget til bilen, så din tur til arbejde, ferie eller bare en kort indkøbstur bliver til knivskarpe toner af din favoritmusik.  

Kig ind til vores Volvo filialer i Vejle, Kolding, Odense eller i Nærum og prøv en tur i denne fuldstændigt fabelagtige bil.

Aktuelle privatleasing priser på Volvo S60

 

Skriv til os her!
Er du i tvivl om privatleasing dækker dit behov? Eller har du et spørgsmål du ikke kan finde svar på her - så giver vi dig et svar inden for meget kort tid

Loading...