MAZDA MX-5

Ønsker du vind i håret og en bil der slår benene væk under dig? Så er leasing af Mazda MX-5 noget for dig!

Leasing fra 3.995
63 13 41 40

Mazda MX-5

PRIVATLEASING AF MAZDA MX-5

Er du kørt træt i værkstedregninger og prisforhandlinger ved brugte såvel som nye biler, kan privatleasing på mange måder være den helt rette løsning for dig, hvis du er på udkig efter en ny bil.

Mazda MX-5 vil uden tvivl sparke benene væk under dig, og give dig en køreoplevelse, du aldrig vil glemme. Bilen har med sit sportslige og hurtige udtryk opnået at blive Danmarks mest solgte sportsvogn. Hvordan, finder du først svaret på, når du har sat dig bag rettet og trykket på speederen.

GÆLDER KUN LAGERBILER. 

Benzin

Mazda MX-5 1,5 131 HK 6 man. (Benzin)

Gælder kun lagerbiler

Bestil tilbud eller bilen her
Udbetaling 19.995 kr
10.000 km/år 3.995 kr
Leasingperiode  36 mdr
Totalomk. i perioden 163.815 kr

*Tillæg for 15.000 km/på: 100 kr. Derefter 300 kr. pr. 5.000 km/år. 

Diesel

PT. ingen modeller tilgængelig.

Vi tager forbehold for prisændringer og tastefejlIndvendigt vil man opleve håndværk i høj kvalitet. Sæderne, er som resten af bilen, designet efter at få det sportslige frem. I en sportsvogn bliver vi selvfølgelig også nødt til at rette opmærksomheden imod selve motoren. Mazda har udviklet en speciel motor, som de har tunet til lige netop MX-5 modellen. Med 1.5 eller 2.0 liters motor og den 6-trins manuel gearkasse, bliver du smidt tilbage i sædet. Det skyldes også, at bilens vægt er blevet mindre i forhold til den forrige model.

Mazda MX-5 er udstyret med splinterny teknologi der både øger sikkerheden og køreglæden. Med MZD Connect får du muligheden for at oprette forbindelse med din smartphone, så du på den måde kan føle dig som ét med bilen. Derudover giver det også mulighed for at bilen kan læse dine SMS-beskeder højt for dig. På den måde undgår du fristelsen af at kigge på din mobil under kørslen og kan dermed komme sikkert og godt frem. Sikkerhedsmæssigt er bilen også udstyret med et system, som hjælper dig med at holde øje med de blinde vinkler. Samtidigt er der indstillet censorer der kan holde øje med køretøjer i en afstand på op til 45 meter frem, i forbindelse med vognbaneskift, eller når du bakker.

Hvis du ønsker dig en helt ny Mazda MX-5 og ikke en brugt, er privatleasing et fænomenalt alternativ til køb. Som der er skrevet ovenfor, skal du ikke bekymre dig om hvor vidt bilen falder i værdi, da du ved en leasingaftale principielt lejer bilen i din leasing periode. Det er specielt fordelagtigt for dig der har et forudsigeligt kørselsbehov, fordi du kan rette til i din leasingaftale så den passer med de kilometer du har i sinde at køre.

Mazda MX-5 henvender sig til personen, der værdsætter god køreglæde, og som gerne vil have lidt fart og vind i håret.

Er du stadig i tvivl om du skal lease, så kontakt os for råd og vejledning.

Skriv til os her!
Spørgsmål til privatleasing af Mazda MX-5? Så sidder vi klar til at svare på alle dine spørgsmål - du er også meget velkommen til at bestille et uforpligtende tilbud.  

Loading...