MAZDA CX-3

CX-3 er til dig der drømmer om en rigtig crossover, som både er perfekt som bybil men også er perfekt til mere udfordrende terræn.

Leasing fra n/a
63 13 41 40

Mazda CX-3

PRIVATLEASING AF MAZDA CX-3

Er værkstedregninger og prisforhandlinger af både nye og brugte biler noget af det sidste du gider bekymre dig om, kan privatleasing meget vel være den helt rette løsning for dig der er på udkig efter en ny bil.

Har du altid ønsket dig en rigtig crossover, der både er perfekt til bykørsel og et udfordrende terræn, så er Mazda CX-3 den helt rette bil for dig. Mazda CX-3 vandt i 2015 prisen ”Reddot Design Award”, hvilket er en pris der gives til projekter som har skillet sig ud. Det har altså lykkedes for Mazda at skabe en meget flot crossover, via rene og skarpe linjer.

Benzin

PT. ingen modeller tilgængelig.

Diesel

PT. ingen modeller tilgængelig.

Vi tager forbehold for prisændringer og tastefejlNår man træder ind i bilen, træder man ind i en meget rummelig kabine. Den høje sideposition giver samtidig en ideel kørestilling med perfekt udsyn. Bagagerummet rummer hele 350 liter og mulighed for nemt at slå de bagerste sæder ned. Mazda CX-3 har også sikkerheden og teknologien i top. Med MZD Connect får du muligheden for at oprette forbindelse med din smartphone, så du på den måde kan føle dig som ét med bilen. Derudover giver det også mulighed for at bilen kan læse dine SMS-beskeder højt for dig. På den måde undgår du fristelsen af at kigge på din mobil under kørslen og kan dermed komme sikkert og godt frem.

Mazda CX-3 kan leveres med en lang række intelligente sikkerhedssystemer, der er udviklet til at lade dig slappe af og nyde din kørsel.

Hvis du ønsker dig en fabriksny Mazda CX-3 og ikke en brugt, er privatleasing et super godt alternativ til køb. Som nævnt, skal du ikke bekymre dig om værditabet på bilen, fordi at du ved en privat leasingaftale, i overført betydning, lejer bilen i en længere periode. Derudover kan det på mange måder være en fordel for dig der har et forudsigeligt kørselsbehov, da du kan rette til i din leasingaftale så den svarer til de kilometer du har behov for at køre.

Mazda CX-3 henvender sig især til familien, der ikke ønsker at lade sig begrænse af bilens køreevner og til de ældre bilkøbere, som gerne vil sidde en smule højere og have et godt udsyn.

Er du stadig i tvivl om du skal lease, så kontakt os for råd og vejledning.

Skriv til os her!
Er du i tvivl om privatleasing dækker dit behov? Eller har du et spørgsmål du ikke kan finde svar på her - så giver vi dig et svar inden for meget kort tid

Loading...