MAZDA 6

Ønsker du en bil der er fyldt med køreglæde for hele familien, og med sikkerheden i top? Så er leasing af Mazda 6 noget for dig! Den fås både som sedan og stationcar.

Leasing fra N/A
63 13 41 40

PRIVATLEASING AF MAZDA 6

Er du ved at give op på værkstedregninger og prisforhandlinger af både brugte samt nye biler, kan privatleasing bestemt være den helt rette løsning for dig der er på udkig efter en ny bil.

Den nye Mazda 6 er svaret på kombinationen af en kraftfuld motor og et lavt brændstofforbrug. Bilen er indbegrebet af ren køreglæde for hele familien, hvor sikkerheden er helt i top. Bilens nye design udviser kraft og elegance, samtidigt med at LED-forlygterne er med til at give bilen et hurtigt og sportsligt udtryk.

Benzin

PT. ingen modeller tilgængelig.

Diesel

PT. ingen modeller tilgængelig.

Vi tager forbehold for prisændringer og tastefejl
Når man træder ind i bilen, oplever man en stor og rummelig kabine med plads til hele familien. Der har været stor fokus på, at føreren af bilen skal have de bedste forudsætninger for at komme sikkert og godt frem. Udover pladsen i bilen, er dette noget den nye teknologi også bidrager massivt til. Du kan blandt andet få bilen til at læse dine SMS-beskeder højt for dig, så du på den måde undgår fristelsen af at kigge på din mobiltelefon under kørslen. Mazda 6 kan leveres med en lang række intelligente sikkerhedssystemer, der har til opgave at sørge for, at du slapper af og kommer trygt frem.

Faktisk, er den nye Mazda udstyret med flere forskellige innovative teknologier, der bidrager til sikkerheden i bilen:

  • Vognbane-assistenten advarer dig, når du er ved at forlade vejbanen
  • Alarm ved uopmærksom fører. Den holder altså øje med din kørsel og beder dig tage en pause hvis det er nødvendigt.
  • Radarstyret fartpilot som holder øje med afstanden til forankørende bil.
  • Smart City Brake Support, forebygger kollisioner og registrerer fodgængere.

Hvis du ønsker dig en helt ny Mazda 3 direkte fra fabrikken, er privatleasing et fantastisk alternativ til køb. Som tidligere nævnt, skal du ikke tænke på værditabet på bilen, fordi når du indgår en leasingaftale, lejer du principielt bilen i en længere periode. Derudover kan det være fordelagtigt for dig der har et forudsigeligt kørselsbehov, fordi du kan rette til i din leasingaftale så den passer med de kilometer du har behov for at køre.

Mazda 6 henvender sig i særdeleshed til familien, der ikke ønsker at lade sig begrænse og sætter stor pris på køreglæde samt sikkerhed. Den er samtidig også ideel som firmabil.

Er du stadig i tvivl om du skal lease, så kontakt os for råd og vejledning.

Skriv til os her!
Er du i tvivl om privatleasing dækker dit behov? Eller har du et spørgsmål du ikke kan finde svar på her - så giver vi dig et svar inden for meget kort tid

Loading...