Privatleasing af din nye bil

- leasing af bil med økonomisk sikkerhed

Hvis du ved på forhånd, at du ikke skal køre mere end få år i din nye bil, så kan det være en god idé at lease din nye bil. Så er du 100 % sikker på dit bilbudget – og 100 % sikker på, at der ikke kommer nogle uventede værkstedsregninger. Service og vedligehold af bilen i leasingperioden er inklusiv i prisen –  det eneste du skal betale ud over leasing er din bilforsikring, grøn afgift, dæk og benzin eller diesel.

Vil du gerne vide mere om alle fordelene ved at lease?

Hos os kan du vælge mellem 11 bilmærker, når du skal lease din nye bil. Læs mere om alle fordelene og få svar på dine spørgsmål her eller kontakt én af vores af salgskonsulenter her.

Privatleasing Renault

LEASING AF RENAULT

Se de aktuelle privatleasingtilbud fra Renault. Vi har helt sikkert en Renault, der passer til dit behov og ønske om leasing. 

Volvo privatleasing

LEASING AF VOLVO

Vi har ofte super skarpe tilbud på privatleasing af flere af vores Volvo bilmodeller. Find prisen på den model, du kunne tænke dig her.

Nissan ved københavn

LEASING AF NISSAN

I Nærum tæt ved København finder du vores Nissan-afdeling. Her kan vi hjælpe dig med at finde en leasingaftale, der passer perfekt til dine ønsker.

Bilkampagner fra Ford

LEASING AF FORD

Hvad enten du søger privatleasing på den lille Ka eller den store Mondeo, så kan vi hjælpe dig. Se de aktuelle leasingtilbud her.

Peugeot i Birkerød

LEASING AF PEUGEOT

Se leasingprisen på den Peugeot bilmodel, du kunne tænke dig her. Flere af Peugeot modellerne kan du lease uden udbetaling.

Kia privatleasing

LEASING AF KIA

Kend din månedlige udgift til bil med Kia privatleasing. Her kan du finde den Kia model, der passer til dit behov.

Mazda i Horsen

LEASING AF MAZDA

Ny kan du privatlease Mazda bilmodeller - klik her og se prisen på den bilmodel du er interesseret i. 

Alfa Romeo

LEASING AF ALFA ROMEO

ALFA har ikke et stort modelprogram - men vi kan stadig lige nu tilbyde leasing af både GIULIA og GIULIETTA.

Hvornår skal jeg lease?

Det kan være meget individuelt, om det bedst kan betale sig at lease frem for at købe bil. For at give dig et bedre overblik har vi samlet alt du bør at vide, i forbindelse med dit næste bilejerskab*.

Hvad er privatleasing?

Når du privatleaser, lejer du i princippet bilen og du skal derfor ikke tænke på bilens værditab. Når du leaser betaler du et månedligt fast beløb for at leje bilen og oftest skal du også betale en ekstraordinær engangsydelse.
Fordi du ikke ejer bilen, vil du opleve at der er en begrænsning på hvor mange kilometer du må køre i leasings perioden. Oftest må du køre 15.000 km pr. år du leaser, og en leasingaftale har typisk en varighed på tre år.

Oftest kan du kun vælge mellem fabriksnye biler når du vil lease, det er dog i nogle tilfælde muligt at lease en brugt bil, men dette er endnu ikke særlig udbredt.

Leasing af privatbil?

Privatleasing kan være en god forretning for dig, som godt kan lidt at køre i nye biler og har et forudsigeligt kørselsbehov i forhold til antal kørte kilometer. Hvis du godt vil skifte bil hvert tredje år eller tidligere, kan leasing være fordelagtigt, fordi du ikke selv skal betale bilens værditab. Udover en engangsudbetaling og den månedlige ydelse skal du også tage højde for dit benzinforbrug, ejerafgift og forsikring. Service og reparation står leasingselskabet oftest selv for.

Når du overvejer at lease skal du være særlig opmærksom på at:

  • Du kun kan køre et begrænset antal kilometer, før du skal betale pr. km. Du skal derfor være i stand til at forudse dit kørselsbehov for hele leasings perioden.
  • Du betaler for skader og skrammer når du skal tilbagelevere leasingbilen. Dette er ikke gældende for almindelig slid.
  • Du kan ofte forhandle rabat på en bil du har tænkt dig at købe, det skal derfor tages med i overvejelserne om, hvad der er billigst for dig.

Det kan derfor være fordelagtig for dig at lease en bil, hvis du har et forudsigeligt kørselsbehov og godt vil køre i en ny bil, som du vil skifte ud efter en kortere periode.

Køb af privatbil?

Hvis det ikke er vigtigt for dig om bilen er ny, og du har tænkt dig at eje bilen i en længere periode (5 år eller mere), kan det være fordelagtigt for dig at købe bilen i stedet for at lease den. I modsætning til leasingbilen skal du selv betale for værditabet og stå for gensalget af bilen. Det betyder så også, at du kan gøre en fordelagtig handel, når du køber bilen brugt. I forbindelse med brugtvogns køb er det vigtigt at du vurdere om bilens stand og sikkerhed lever op til dine krav. Ydermere er fabriksgarantien oftest udløbet, og du skal derfor være forberedt på mulige vedligeholdelses omkostninger.

Gå til nye biler 
Gå til brugte biler 

Hvad skal jeg vælge?

Leasing vil typisk være mest fordelagtigt, hvis du vil have en ny bil i en kort periode.
Hvis du vil købe en ny bil kan det oftest kun betale sig hvis du har bilen i en længere periode, da værditabet er højst i de første par år.

Du kan med fordel købe en brugt bil, da du kan spare en del på købsprisen og ikke skal tænke alt for meget på værditabet. Det er dog vigtigt at du får bilen vurderet i forhold til dens kvalitet og levetid. Køb af brugt bil bliver mere fordelagtigt jo længere du har bilen.

Hvis du stadig er i tvivl om hvor vidt du skal lease eller købe, kan du med fordel bruge FDM’s prisindikator.

Har du spørgsmål til privatleasing? Eller vil du have et godt tilbud?

Loading...