PEUGEOT 508/508 SW

I Birkerød tæt ved København, finder du vores Peugeot afdeling. Her kan du opleve den rummelige familiebil Peugeot 508

63 13 41 40

Pris fra: N/A

Skriv til os her!
Ønsker du et tilbud, eller har du spørgsmål til Peugeot 508 sedan eller stationcar? Så er du velkommen til at skrive til os her

Loading...

PEUGEOT 508 - EN LUKSURIØS FAMILIEBIL

Drømmer du om en bil, hvor det stilrene udvendige design og det store udvalg af teknologiske muligheder, går hånd i hånd. Så er den nye Peugeot 508, bilen du leder efter. Et karakteristisk design, en unik køreoplevelse samt de mange teknologiske muligheder, er bare 3 grunde af mange, til at vælge denne bil.

Peugeot 508 har en stilren, eksklusiv og dynamisk udstråling, som man ikke kan undgå at ligge mærke til, når den kører forbi. Alt dette, kombineret med bilens Full LED lygter, er med til at danne rammerne for en utrolig smuk og funktionel bil.

Sæt dig bag rattet og mærk glæden komme til dig. Bilens kabine er eksklusiv ned til den mindste detalje, hvor der har været stor fokus på selve komforten, så alle får en super god oplevelse hver gang. Siden den forrige model er bagagerummet blevet mere praktisk på grund af den lavere læssekant, hvilket gør det nemmere at læsse ting ind i bagagerummet. Volumen ligger på hele 545 L og kan komme op på 1581 L, hvis de bagerste sæder foldes ned.

Teknologi finder du masser af i en Peugeot 508. Bilen kan blandt andet fås med et 7” touchscreen, der er central placeret på instrumentbrættet. Den fungerer som radio,  samtidig med at den giver dig mulighed for at koble bilen sammen med din smartphone, på en smart og enkel måde. Derudover er der mulighed for et 4-zonet klimaanlæg, som giver føreren og passagererne mulighed for at betjene klimaanlægget individuelt, så alle kan føle sig godt tilpas.

Man er selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden i en Peugeot 508. Bilen er udstyret med en lang række intelligent og innovativt udstyr, som gør køreturen endnu mere behagelig. Man har mulighed for at vælge systemet ”Peugeot Connect”, som passer på dig og dine medpassagerer i tilfælde af et uheld. Systemet foretager automatisk et nødopkald, hvis bilens airbags bliver udløst. Den vil fortælle alarmcentralen, hvor du befinder dig, hvis du f.eks. ikke er ved bevidsthed. Derudover kan Peugeot 508 fås med et blindvinkelssystem, der ved hjælp af sensorer i for og bag, informerer føreren under kørslen, hvis der ligger en bil eller motorcykel i den blinde vinkel. Derudover er bilen udsyret med 6 airbags, så alle passagerer er i trygge rammer.

Peugeot 508 SW

Ønsker du mere plads og rummelighed, som du får i en stationcar findes 508 modellen også som SW.

Peugeot 508 henvender sig primært til den store børnefamilie, der vægter komfort og mulighed for lange ture højt.
Peugeot 508 fås i 3 udstyrsvarianter:

  • Active
  • Allure
  • GT

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL