PEUGEOT 5008

Pris fra: 279.990,-

I Birkerød tæt ved København, finder du vores Peugeot afdeling. Her kan du opleve den rummelige og elegante Peugeot 5008 MPV.

Skriv til os her!
Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på Peugeot 5008? Så er du velkommen til at kontakte os herunder

Loading...

I BIRKERØD TÆT VED KØBENHAVN, FINDER DU VORES PEUGEOT AFDELING. HER KAN DU OPLEVE DEN RUMMELIGE OG ELEGANTE PEUGEOT 5008

Peugeot har mere end nogensinde før fokus på at skabe stilrent design. De har altid været en del af den franske industrielle tradition for kvalitet og innovation, hvilket gør at der bliver kræset for enhver detalje. De sigter altså nu efter at skabe biler som ud over en fantastisk køreoplevelse, også er en oplevelse for alle sanser, og vi må sige at den nye Peugeot 5008 er et godt bud på netop dette.

Den nye SUV skaber en ny form for frihed da den, samtidig med at kunne rumme 7 personer, har samme elegance og køreegenskaber som en personbil i toppen.

Dens nye og moderne silhuet er noget der bliver lagt mærke til fra første øjekast. Den har et sportsligt design med forkromede linjer, brede hjul, stor frihøjde samt Peugeots velkendte Black Diamond tag. Dens nye top teknologiske cockpit er også med til at give dig en unik køreoplevelse. Den digitale touchscreen sørger for at du hele tiden fokusere på din kørsel fordi du kan aflæse informationer heraf uden at tage øjnene fra vejen. Du er hele tiden koblet op til din smartphone, som yderligere kan oplades i midterkonsollen.

Peugeot 5008 giver dig mulighed for at vække dine sanser, og skabe din helt egen stemning i cockpittet. Du kan justere kabinelyset så det passer til dig, foretage ændringer af farven på skærmene og vælge mellem 3 forskellige dufte til duftdiffuseren.

Teknologien er der heller ikke sparet på, da franskmændene skulle kreere den nye Peugeot 5008. Den nye Hill Assist Descent Control kan automatisk regulere hastigheden, og sikre at du på den måde bevarer kontrollen over din bil på stejle nedkørsler. Dårligt vejr er heller ikke længere en udfordring, ved hjælp af Advanced Grip Control samt Mud & Snow dæk.

5008 modellen er også udstyret med de allerbedste og allernyeste sikkerhedssystemer. Eksempelvis forstærket karrosseri, 6 airbags, ABS og ESP. Yderligere får du under din kørsel assistance fra et multifunktionskamera i forruden, 12 ultralydscensorer, en radar og to 180° videokameraer. På den måde er du altid forberedt på hvad der måtte komme forude, du kan føle dig sikker i din kørsel og trygt tage din familie med i bilen.

Den nye Peugeot giver dig et utal af muligheder og er den ultimative familiebil. Kom på visit hos vores eksperter i Birkerød til en snak og en prøvetur i den lækre Peugeot 5008.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BILNy Peugeot 5008