Bil kampagner

308 Allure Sky 1.6 BlueHDi 120 hk (Diesel)
Pris: 219.990,- *

308 SW Allure Sky 1.6 BlueHDi 120 hk (Diesel)
Pris: 234.990,- *

- Panoramaglastag
- Mirrorscreen m. Apple Carplay
- 3D Navigation
- 9,7” Touch screen
- Pedaler, aluminium
- Dørpanel, aluminium
- Aluminiums rails (kun SW)
- Aut. Klimaanlæg
- 16” Alufælge
- P-sensor, for og bag
- Mørktonede ruder, bag
- Tågeforlygter
- El-sammenklappelige sidespejle
- Regn- og lyssensor
- Kromdetaljer, vindueslister
- Skiltegenkendelse
- Træthedsovervågning
- Vejbaneassistent
- Aut. fjernlysassistent
- Værdi af udstyr kr. 60.000 (ift. Active)

*Nytårskur: d. 6.-7. og 13.-14. januar 2018
*Tilbuddet gælder så længe lager haves eller senest d. 28.02.2017

NY PEUGEOT 308

Pris fra: 199.990,-

NY PEUGEOT 308 SW

Pris fra: 299.990,-

Oplev den helt nye 308 som stationcar eller hatchback i vores Peugeot afdeling, i Birkerød tæt ved København. 

"Den nye Peugeot 308 er tilbage i et opdateret design, hvor ingen detaljer er overladt til tilfældighederne. Udvendigt fremstår bestselleren med sin nye front, den markante kølergrill og den unikke LED lyssignatur endnu skarpere end sin forgænger. Og indvendigt er det enkle interiør og de rene linjer med til at understrege lige netop den elegance, som kendetegner 308."

Skriv til os her!
Ønsker du et tilbud, eller har du spørgsmål til Peugeot 308? Så skriv til os her

Loading...

PEUGEOT 308 - EN PRISVINDENDE FAMILIEBIL

Peugeot 308 er ikke bare smuk at se på, den byder nemlig også på alt det teknologi og effektivitet, du kan ønske dig af en bil i denne klasse. Cockpittet, det stilrene design, miljøbevidstheden og selve kvaliteten er bare 4 grunde til at vælge Peugeot 308.

Man kan ikke undgå at ligge mærke til denne bil, da kvaliteten sprudler ud af den. 308 modellen har et stilrent og velafbalanceret look, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Foruden dette har bilen eksklusivt LED-lys, som er med til at give bilen et karakteristisk high-tech look, og gør den letgenkendelig.

Indvendigt vil man opleve en stilren og rummelig kabine, som er designet til at give føreren de bedste forudsætninger for at køre bilen. Peugeot 308 har et af de største bagagerum i sin klasse. Den retvinklede kasseform gør det yderst praktisk og rummelig. Den totale volumen ligger på hele 470 L, hvilket gør det muligt at have plads til alles bagage.

Du finder selvfølgelig også en masse teknologi i en Peugeot 308, som øger køreglæden for både fører og passagerer. Et eksempel på dette er en stor 9,7’’ touch screen, der er drejet let mod føreren, og er perfekt integreret i midterkonsollen. Den giver adgang til alle funktioner med nogle få tryk på skærmen. Trykknapper og mange genvejsfunktioner sikrer intuitiv betjening, med mulighed for brugerdefineret opsætning (fås fra Active-niveau). Derudover har man mulighed for bakkamera, som hjælper med at spotte eventuelle forhindringer.

Foruden dette er man selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden. Bilen er fyldt med udstyr, som hjælper til, at du og dine passagerer, er bedst muligt beskyttet. Peugeot 308 kan bl.a. fås med et blindvinkelsystem, som ved hjælp af sensorer foran og bagtil, informerer føreren under kørslen, hvis der ligger en bil eller motorcykel i den blinde vinkel. Derudover er bilen udstyret med 6 airbags, så alle passagerer er i trygge rammer.

Peugeot 308 SW
Ønsker du mere plads og rummelighed, som du får i en stationcar, findes 308 modellen også som SW.

Peugeot 308 henvender sig primært til familien, som ønsker god komfort og alsidighed. Bilen er den perfekte hverdagsbil, der med sit store bagagerum gør det hele muligt.

Peugeot 308 5 dørs fås i følgende udstyrsvarianter:

  • Access
  • Active
  • Allure
  • GTi Performance  
  • GT

Peugeot 308 SW fås i følgende udstyrsvarianter:

  • Access
  • Active
  • Allure
  • GT Line

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BILPeugeot 308 NY stationcar

Peugeot 308 207 model